web analytics

Webstock reloaded. Ediția 2017

blogger

Ca în fiecare an, pentru bloggeri septembrie înseamnă Webstock. Anul trecut n-am ajuns din anumite motive. Dar anul acesta sunt din nou prezentă pentru a mă întâlni cu colegii de suferință online. 🙂

6-2 poartă-n casă

Ca de obicei, întregul event este împărțit în 2 sesiuni, apoi se vor desfășura în paralel 6 micro-conferințe. Invitații vor fi personalități din online și offline care vor încerca să inspire pe cei din sală. Temele abordate vor fi: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing. Pe mine mă atrag How to section și New Digital Ideas.

Dacă nu reușești să ajungi la Webstock, evenimentul va putea fi urmărit, ca de obicei, online pe www.webstock.ro, de la ora 09.00.

Cine sunt speakerii

Mă bucur că va fi prezent actorul Marius Manole pe care îmi doresc să îl ascult în alt cadru decât cel…profesional (pentru el, că pentru mine e de fun). De asemenea, a doua sesiune la care vore participa toți cei prezenți la Webstock îl va avea ca speaker și pe Claudiu Butacu, co-founder EFdeN, o casă solară eficientă energetic, adică o casă ce va avea mereu facturi pe zero. Am vizitat această casă și am fost încântată de ea. Abia aștept să aud mai multe pe tema sustenabilității de la unul dintrei cei care au gândit casa respectivă. Mai ales că activez în domeniul imobiliar. 🙂

Alți speakeri pe care abia aștept să îi ascult sunt Ionuț Budișteanu – informatician și inventator, dr. Cătălin Cirstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă Marie Curie și fotograful Alex Gâlmeanu.

Final de partidă cu Gala Websotck Awards

Suntem deja obișnuiți cu această Gală, unde vor fi premiate proiectele online creative și original. Aceste proiecte au putut fi propuse de oricine, online. Apoi jurizarea propunerilor s-a făcut de către un grup de specialiști în marketing și persoane din agenții de comunicare online. Pentru departajarea proiectelor s-a ținut cont de originalitate, design, navigabilitate, funcționalitate, relevanță dar și de creativitate și experiența generala pe care acestea o oferă.

Dacă este să reții ceva din acest articol este că mâine, începând cu

ora 09.00, trebuie să fii cu ochii pe ecranul calculatorului pe www.webstock.ro pentru a urmări evenimentul. 🙂 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu