web analytics

Webstock 2018 – aniversarea de 10 ani

Webstock 2018

De câțiva ani, fac tot posibilul să ajung la Webstock. Lume multă, știu. Dar mă întâlnesc cu varii persoane, cu care nu reușesc să mă văd altfel, mai cunosc și eu anumite personaje publice pe care nu am avut ocazia să le întâlnesc într-un cadru informal și mai spicuiesc informații relevante pentru domeniul în care activez.

Anul trecut am avut ocazia să îl ascult pe actorul Marius Manole și pe Claudiu Butacu, co-founderul EFdeN. De asemenea, m-am bucurat de fotografiile frumoase ale lui Alex Gâlmeanu și am intrat puțin în culisele social media ale MApN. Așa că eu zic că a meritat efortul. 😉

10 ani de Webstock

Webstock 2018

Vinerea aceasta are loc ediția 2018 a Webstock-ului și este un an aniversar, întrucât evenimentul împlinește 10 ani! Aș putea spune că e de-o vârstă cu fi-meu! 😉 Vor fi 4 scene, una de dimineață până în prânz și trei pentru după-amiază. Sunt deci 4 conferințe mari vineri. Poți vedea aici ce scene ți se potrivesc. Dacă vei participa de dimineață, trebuie să știi că înregistrările încep la ora 7:45 și continuă până la 8:45.

Vorbitorii de care sunt interesată

Printre invitați sunt câțiva de care sunt mai interesată decât de ceilalți. Adică îmi doresc să o ascult pe Andreea Esca, pe Vlad Voiculescu, pe Mihaela Noroc (cea care a creat Atlasul Frumuseții),  inventatorul Cornel Amariei, Mickey Hash (asta pentru că sunt curioasă cine este acest DIV vlogger în afara camerei și de ce are așa mare succes), dar și pe Alex Coteț, imaginea celor de la Zoot.

Mi se pare că vor fi niște scene interesante, având în vedere vorbitorii, dar cred că au și fost aleși pe sprânceană, fiind an aniversar pentru Webstock. Așa că voi fi în dificultate să aleg între cele 3 scene paralele. Dar tind să cred că mă voi decide pentru Marketing Session și Storytelling Session

Cum faci să fii la curent cu noutățile?

Urmărește anunțurile pe siteFacebook si evenimentul de pe Facebook și Instagram. Poți, de asemenea, să intri și în grupul dedicat participantilor. Dacă nu ajungi la eveniment, sunt convinsă că și în acest an poți urmări ce se întâmplă acolo direct pe site-ul evenimentului.

Așadar, ne vedem la Webstock! 😉

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu