web analytics

Webstock 2016 is on!

Webstock 2016

Sunt blogger acreditat la Webstock 2016 și sunt foarte încântată. În luna septembrie, anul trecut, vă povesteam aici cât sunt de încântată că voi merge la Webstock 2015. Și nu am fost încântată degeaba. Am cunoscut lume nouă, am revăzut pe unii, am făcut poze. Apoi am ascultat speech-uri super interesante, altele mai puțin interesante, am aflat chestii noi pe online, mi-am confirmat unele lucruri pe care le intuisem.

Apoi au fost alte chestii interesante cum ar fi lansarea primului videoclip viu, al celor de la Vunk sau faptul că am tastat din nou la o mașină de scris cu ajutorul celor de la Staropramen. Iar cronica întregului eveniment am făcut-o pe contul meu de Twitter

Când și unde va avea loc Webstock 2016?

Ei bine, anul acesta, luna viitoare, pe 30 septembrie, tot la JW Marriott Hotel, are loc din nou evenimentul cel mai mare pentru cei care activează în online. E vremea pentru Webstock 2016, ediția a IX-a.

De data aceasta nu voi mai merge singură, pentru că va veni și Laura, cea care știe mai multe despre site-uri decât mine. Aceeași Laura care a făcut ca blogul acesta să arate așa cum este acum (more or less – m-am mai băgat și eu pe ici, pe colo 😛 ). Laura, care are și ea un site care se numește Declarație de independență. Cool! sau Kewl!, nu Laura?

Webstock Awards 2016

Ce se întâmplă la Webstock 2016?

Vor fi o conferință, prezentări sper cel puțin la fel de interesante ca și cele de anul trecut. Bun. După conferințe, networking și food vor fi Webstock Awards, adică vor fi premiate cele mai bune proiecte și campanii online din România din ultimul an. Dacă vrei să nominalizezi un proiect, o poți face aici, până pe 1 septembrie. Apoi va avea loc o petrecere super fun. Anul trecut nu am ajuns la petrecere. Cine știe? Poate ajung anul ăsta! 😉

Ce ai de făcut dacă vrei să participi și tu?

Dacă vrei să vii și tu, poți să te înscrii la Webstock direct pe site, unde sunt mai multe opțiuni de participare din care pot alege. Apoi urmărește site-ul Webstock.ro, contul de Twitterpagina de Facebookcontul de Instagram și de Snapchat (webstockro) pentru mai multe informații despre eveniment și despre ce se va întâmpla.

Daca nu poți veni dar esti interesat de ce se va întâmpla anul acesta la Webstock 2016, poți urmări bloggerii acreditați și ambasadorii Webstock, care vor scrie despre eveniment folosind hashtagul #webstockro.

Ne vedem la Webstock 2016!

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply Eu Webstock. Tu Webstock 2016? - Rahela Petrescu 16 septembrie 2016 at 6:34 pm

    […] puțin de juma’ de lună este Webstock 2016. Știu că ți-am mai zis o dată de chestia asta aici. M-am gândit să completez spațiile goale cu informații pentru cei care nu știu cu ce, unde […]

  • Scrie un comentariu