web analytics

Vrei sa fii in armonie cu natura? Vrei sa fii in trend? Cultiva in par o gradina! Efect garantat!

femeie vietnameza

In loc sa porti floricele dupa ureche, ca pe vremuri, poarta flori care iti ies din cap. Aceasta este ultima moda in China.

Accesorii pentru par

Aceste flori nu sunt naturale, ci sunt niste clips-uri care se prind in par in asa fel incat pare ca din cap iti iese o floare. Da! Nu e nici o gluma! Exista diferite modele si forme, de la legume, la flori si pana la copaci.

Accesorii pentru par

Modelul initial era cu un simplu lastar de fasole care semana cu o antena ce iesea din capul purtatorului. Lastarul a prins in special la adolescenti si apoi au dus fasola la next level: combinarea mai multor clipsuri astfel incat poti sa iti amenajezi pe cap ori o livada, ori o gradina de legume. Daca esti un mare iubitor de flori, le poti lua dupa tine oriunde te-ai duce.

Accesorii pentru par

Daca va ganditi ca este o moda doar pentru adolescente si tinere, va inselati! Au adoptat-o toate varstele si ambele sexe!

Unii spun ca acest trend e inspirat din emoticoanele japoneze, altii ca este de fapt vorba despre invatatuile chinezesti legate de armonia cu natura. Unii cred ca este o moda draguta, iar altii considera ca este pur si simplu infantila.

Voi ce preferati? O gradina de legume, o livada sau flori? Opinia mea despre frumusete o gasiti aici. 🙂

Popular-Halloween-Grass-Hairpins-Weird-Pea-Sprout-Barrettes-For-Girls-Kids-Funny-Headwear-Women-Hair-Accessories

Photo credits:

http://www.techinsider.io/chinas-obsession-with-plant-and-flower-hair-clips-2015-10?utm_content=buffer202d9&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-ti

http://www.vinuss.com/blog/sprouts-flower-hairpin-become-chinese-peoples-fashion-hair-accessory/

http://kotaku.com/sprout-heads-are-a-trend-in-china-1726878111

http://www.zonepics.net/sprout-hair-pins/

30 Photos Show That Eyes Are Windows To The Soul

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu