web analytics

Vorbe din vecini

Daniela Ciucă
Fashion Designer
Mă numesc Daniela şi iubesc ciocolata amară, bărboşii şi oamenii care dau totul pentru alţi oameni. Şi îmbrăţişările. Nu are rost să vă mai spun că iubesc moda. Astăzi voi alege să iubesc: plimbările, ploaia de primăvară, aerul proaspăt, muzica izvorâtă din inimă şi convorbirile inteligente. Pentru că mă simt ca un peşte pe uscat fără ele.
Galia Dan
Designer & Fotograf
Sunt un om cu imaginatie. Prea multa chiar. Cand nu am imaginatei, am idei. Cand ideile nu vin caut solutii . Iubesc aerul fiind nascuta intr-o zi dintr-o luna de "aer" . Dar mai mult decat aerul iubesc liberatea si miscarea prin anotimpuri. Anotimpurile vietii, ale oamenilor, ale mele . Cand am timp, fur din ele cate o clipa ce o las imortalizata pentru eternitate.
Laura Gavrilă
Web Developer & Pixel Pusher
Îmi place să merg desculță, îmi plac câinii și tot ce e colorat. Nu mă descurc deloc la taifas și toate complimentele îmi ies dubioase. Îmi place vara, primăvara și toamna. Chiar și iarna (pentru colinde și snowboard). Iubesc tot ce e aleatoriu, dar nu haosul.
Tabi Delicoti
Iubitoare de călătorii
Pot spune despre mine că sunt o persoană normală - cu slăbiciuni și defecte, iar calitățile doar prietenii le pot spune și aprecia. Îmi plac provocările, îmi place sĂ visez, îmi place sĂ călătoresc - și cui nu i-ar plăcea! Motto: Zâmbind, lumea ar fi mai bună!
Timșa-Stoicescu Bianca
Redactor radio & Scriitor

Îmi place să citesc, să scriu și să înțeleg oamenii - mari sau mici. Realizez emisiuni la radio, scriu și citesc mult. Tot ceea ce am încercat a fost să folosesc Adevărul pentru a-i încuraja pe oameni. 

Eliza Voaideș
Marketing Manager

De 6 ani de zile creez, gestionez, optimizez  campanii Google Ads pentru clienții agenției S.C.VALDAR BUSINESS CONSULT. Strategiile pe care le dezvolt sunt orientate pentru a plasa site-urile clienților mei în fata concurenței. Marketingul Online este domeniul în care mă regăsesc.

Website
  • iubit iubită iubire

    Wannabe Lady

    2 februarie 2016

    Rahela, pentru că îţi place să îţi faci de lucru, îţi servesc prima porţie pe seara asta. Că aşa sare somnul şi se instalează pofta de scris. Să-i dăm citire, zic! "Ah, dragule ! Ţin să te anunţ că am celulită. Sau celebra coajă de portocală. De la ciocolata cu aromă de iarnă mi se trage. Nu-mi ...mai mult

    Articol de Daniela Ciuca