web analytics

Vezi cine e Chantel şi ce legatură am cu ea

chantel.ro

În ultima vreme am avut mult mai puţin timp pentru scris pe blog. S-a şi văzut lucrul acesta prin numărul scăzut de articole din ultimele luni. Aş putea spune că este şi oboseală acumulată, că e şi timpul din ce în ce mai limitat pe care îl am pentru chestii personale.

Dar pe de altă parte, mai există un motiv important pentru care am lăsat puţin blogul personal să intre într-un con de umbră. Am pornit un poriect nou cu câţiva prieteni şi cunoscuţi şi mi-a mâncat mult timp până l-am pornit şi apoi să îl facem cunoscut în mediul online.

Care e proiectul?

Proiectul de care vorbesc este revista online pentru femei moderne numită chantel.ro. Ce m-a apucat? Am tot urmărit diverse reviste pentru femei şi parcă mă enervează câte reviste spun NIMIC în multe cuvinte, iar noi, intrăm pe articole şi ne aşteptăm chiar să primim informaţia primită în titlul articolului. Plus că parcă aş prefera ca mai ales informaţiile despre sănătate să fie oferite de cineva care chiar are habar despre ce vorbeşte. Astfel că în echipa Chantel există un farmacist şi un medic specialist ORL. În plus, avem un designer vestimentar şi un designer de interior şi 2 părinţi cu experienţă într-ale crescutului de copii.

De ce Chantel?

Cum am explicat şi pe site, cam asta îmi transmite mie numele Chantel:

Chantel este o femeie paradoxală: relaxată, dar care este mereu în gardă; care se bucură de o viaţă liniştită, dar care preferă să îşi susţină punctul de vedere; o femeie inocentă în aparenţă, dar care în viaţa din spatele scenei este o adevărată bad ass; o femeie prietenoasă cu oamenii, dar căreia îi place să fie singură.

Chantel este o femeie onestă, open minded, amuzantă, sexy. Chantel este femeia care îşi doresc toate femeile să fie. Este femeia perfectă în viziunea tuturor femeilor.

Femeia perfectă?

Fiecare dintre noi, femeile, suntem această Chantel sau ne dorim să fim ea, femeia perfectă. Nu vom putea fi perfecte, dar putem să ne străduim să ne apropiem cât mai mult de acest concept al femeii ideale. Şi când vorbesc de femeie perfectă nu spun 90-60-90. Spun cu totul altceva. Vorbesc despre o femeie care urlă SUNT FEMEIE prin toţi porii şi care nu poate să nu fie remarcată, pentru că nu iese în evidenţă prin gradul de despuiere sau de modificări inutile şi neinspirate ale fizionomiei, ci prin aerul care o înconjoară şi care magnetizează totul în jur.

Dacă vrei, poţi citi articolele scrise de mine pe site-ul chantel.ro, dar îţi recomand să citeşti şi alte articole. Îţi vor plăcea. Dacă ai sugestii pentru revista noastră, îmi poţi spune într-un comentariu aici. Mulţumesc! 🙂

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu