web analytics

Vacanță la mare înseamnă hotel cu piscină

vacanță la mare

Înainte de a începe să citești articolul acesta, te rog să dai play la video de mai jos. 🙂

Apa este locul preferat al lui Vlăduț. Motivul e lesne de înțeles. Este un bun înotător și un peștișor care mai iese din apă doar când încep să mă scălâmbăi și să fac ca toate animalele, alergând prin apă după el. Desigur, când încep numărătoarea până la 3, pornește spre mine, vâslind puternic din brațe, cu nerv(i). Iese cu buzele vinete și încruntat tot, încercând să mă impresioneze. Nu îi iese și atunci începe să râdă și să încerce să mă farmece să îl mai las.

Vlad uită să mai iasă din piscină

Aici Vlad are o nouă șansă de a înota, aruncându-se în apă, fără să fiu eu de acord, în drum spre cameră, dinspre mare. Buzele tot vineții. Eu tot supărată. El…fericit nevoie mare. Prin urmare, dacă e să aleg un hotel unde să stăm la mare, aleg un hotel cu piscină. Altfel…vacanța e ratată din punctul lui Vlad de vedere. Bine, e adevărat, sunt mult mai relaxată dacă Vlad înoată în piscină și nu în mare.

Când ai un copil, vacanță la mare înseamnă că trebuie să alegi un hotel care să îți ofere și distracție și să ofere și standarde înalte de curățenie, preparate proaspete (nu vrei să îți facă vreo indigestie copilul fix în vacanță). Dar și eu am nevoie de un minimum de distracție la hotel. Așa că sunt foarte atentă atunci când aleg cazarea.

Cazare la Mamaia

Plaja Mamaia este numai bună pentru tot cocktail-ul de dorințe și nevoi. Căutând un hotel rezonabil ca bani, dar care să nu facă rabat la calitate și la servicii, am dat peste Hotel Aurora Mamaia. De ce m-am oprit tocmai la el? Hotelul este la câțiva metri de mare, este îmbunătățit anual, este curat, staff-ul este plăcut, amabil, are PISCINĂ! cu cocktail bar și se fac și cursuri de aqua gym, care am descoperit acum mulți ani că îmi plac – chiar ma practic și singură de multe ori.

Un mare plus sunt mâncărurile proaspete și gustoase și PISCINA! Am mai zis asta o dată? Ei bine, este un punct foarte important pentru noi. Ah, stai! Am mai zis și asta o dată. Dar dacă îl veți întreba pe Vlad ce trebuie să aibă un hotel îți va spune că trebuie să aibă piscină și mâncare multă și bună. Prin urmare, aleg hotelurile să fie pe gustul lui Vlad. 🙂

Distracții pe timp de zi

Că tot am zis de hotelul Aurora, nu pot să nu zic că fix lângă el este Aqua Magic! Nu-i așa că este fix ce ai nevoie după ce dai o tură prin mare și apoi prin piscină? Fix așa! Doar suntem la mare!

Și dacă nu ai chef să ieși din hotel, cu siguranță se găsește o activitate distractivă pentru copii, pe lângă piscină. Ceea ce se traduce, desigur, prin relaxare totală pentru mine și distracție maximă pentru Vlad.

Ne petrecem nopțile cu folos

Mă voi explica imediat de ce am zis că sunt cu folos. Ei bine, ce poate fi mai de folos sufletului meu decât relaxare pe un șezlong, noaptea, când nu mai este aglomerat, când toți se distrează care pe unde? Să ascult valurile cum vin furioase înspre mine, doar pentru a se pleca neputincioase la picioarele-mi și să îmi închipui cu Vlad că suntem pirați și cucerim insule și găsim comori. Apoi ne-am plimba pe malul mări, eu agale, Vlad alergând și aruncând cu scoici în apă, încercând să le facă să salte pe luciul întunecat al apei.

Sau poate am dormi toată noapte, dar la răsăritul soarelui am fi înfrigurați pe nisip, încercând să adunăm toți aerosolii valurilor care se sparg lângă noi și toate razele soarelui leneș, cu ochii lipiți de somn. Orice am face, totul nu ar fi decât o sursă magică de inspirație pentru articolele mele și frânturi de amintiri pentru când mâna va tremura neputincioasă pe curbura unui baston.

Chiar dacă vacanțele la mare nu sunt preferatele mele, nu pot să refuz un sejur de odihnă la un hotel ca Aurora Mamaia, care să îmi ofere tot ce am nevoie, când am nevoie, pentru ca eu să mă refac pentru o tură nouă de muncă de birou, iar Vlad pentru încă un an de năzbâtii la școală. Sau acasă. Sau pe stradă. Sau pe câmp. Sau unde simte el că e loc de unele. 😀

Acum privește gif-ul de mai jos, în timp ce asculți video de la începutul articolului. Nu-i așa că ți s-a făcut dor de mare? Mai e puțin. Ce zici dacă îți faci de pe acum rezervare la mare, ca să fii sigur că prinzi loc? 😉

Nature GIF - Find & Share on GIPHY

Surse media: youtube.com / hotelaurora.ro

Acest articol este înscris în competiția Spring Superblog 2017

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu