web analytics

Urasc Halloween-ul!

halloween

Da! Ați citit bine! Urăsc Halloween-ul! Iar eu nu obișnuiesc să urăsc. Dar de ce urăsc ”sărbătoarea” asta? E simplu! După ce că tot anul stau și mă minunez de diversele măști pe care oamenii le poartă de-a lungul unei zile, 7 zile pe săptămână, parcă simt nevoia unei pauze, nu? Și fix atunci se întâmplă sa fie „sărbătoarea” Halloween. Și mai multe măști! Măști peste măști! Nu e de ajuns că trebuie să le suport pe cele lipite zilnic de fețele oamenilor, acum trebuie să le accept și pe cele marca Halloween.

Lăsând la o parte faptul că nici măcar nu e o sărbătoare a noastră, că e o sărbătoare păgână a spiritelor rele și a superstițiilor, că, de fapt, e încă o sărbătoare menită să scoată și mai mulți bani din buzunarele voastre, ce rămâne din sărbătoarea asta? Niște oameni triști, care caută fericirea în spatele și mai multor măști. Iar în urma acestei nopți a spiritelor, oamenii rămân și mai triști decât erau înainte.

Poate că e nevoie de o abordare nouă a problemei măștilor. Propun să celebrăm Halloween-ul fără măști. Fără măștile noastre zilnice și fără măștile cumpărate de prin magazine. Să fim noi înșine, fără artificii și fără ascunzișuri. Să fim acea persoana de dincolo de mască. Și cum ar fi să adoptăm acest trend în fiecare zi? Cum ar fi ca fiecare zi să fie Ziua Mondială a Oamenilor fără Măști? Mie îmi sună tare bine. Mie îmi suna a NORMALITATE. Anyone interested? 🙂

masca halloween

Photo credits:

8ballpoolforum.miniclip.com/discussion/6957/halloween-coming-soon-on-october-31

silverpalmawards.com/contact/

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

4 Comentarii

 • Reply Delia 28 octombrie 2016 at 9:04 am

  Oo, da! Chiar pregateam un articol asemanator dar tu ai spus tot ce aveam de punctat (mult mai bine decat as fi facut-o eu) asa ca renunt la idee. Ai mare dreptate! O singura data am fost nevoita sa particip la o asemenea „sarbatoare” si mi-a ajuns. Era petrecerea firmei la care lucram si prezenta a fost obligatorie.

  La figurat, e mai greu sa renunțăm la măsti desi ar fi o lume mai frumoasa 🙂

  • Reply Rahela 28 octombrie 2016 at 12:22 pm

   Pur și simplu nu văd de ce aș susține o sărbătoare a spiritelor, o sărbătoare a superstițiilor.
   Cât despre măști…este extrem de greu să rămâi fără mască. 🙂

 • Reply eumiealmeu 27 octombrie 2016 at 8:51 pm

  Bine grăiși, prințesă!
  Dacă ar fi un carnaval al frumuseții, cu măști de persoane stilate… eu aș fi de acord.
  Dar cu urâțenia părântului, de parcă nu e destulă în jur

  • Reply Rahela 28 octombrie 2016 at 12:23 pm

   Exact! Aici nu e cu flori de mucigai, ca să fie frumos. Este cu tot ce e mai urât. Este noapte când putem fi urâți fără a ieși în evidență, nu? Nu, mulțumesc. Prefer, vorba ta, un carnaval al stilului. 🙂

  Scrie un comentariu