web analytics

Unghii păroase de Dragobete – ultimul răcnet … de vârcolac

werewolf unghii păroase

Vrei să ai o zi de Dragobete deosebită? Vrei să atragi atenţia şi nu ştii cum? Îţi place să fii altfel? Adori animalele de companie? Ţi-ar plăcea să ai cel mai puţin costisitor animal de companie? Am descoperit ceva ce te-ar putea ajuta în oricare dintre situaţiile de mai sus. UNGHII PĂROASE.

Mda, aţi citit bine, nu e o glumă. 🙂 Acum poţi să te mângăi cu unghiile şi să ai impresia că e o pisică ce îşi freacă blana de tine. Yummy! Or not! Nu ştiu ce e în capul celor care promovează anumite trenduri. De fapt, nu ştiu ce e în capul celor cărora le vine prima dată în minte o astfel de idee. Oare s-au uitat la un film cu Yeti? Oare au revăzut capodopera Disney Frumoasa şi Bestia? Oare părinţii lor nu i-au lăsat să aibă o pisică sau un câine? Oare lipsa de imaginaţie este într-o atât de mare criză existenţială? Atât au putut inventa? Mai mult nu? Nimic? Doar unghii păroase?

furry-nails-3 furry-nails-5 furry-nails-6

Şi acum ce se întâmplă? Ne vom preface că sunt sexy şi că orice femeie care se respectă va trebui să adopte acest trend? Hell no! Prefer să fiu defazată în cazul ăsta. Până acum stăteam la cozi la cosmetică să scăpăm de părul nedorit de prin te miri ce cotloane ale corpului, ruşinate dacă remarcam un firicel firav că s-a încăpăţânat să dispară şi acum nu doar că ne lăsăm părul la subraţ la vedere, dar îl mutăm pe unghii? Adică acolo unde e clar că nu are cum să scape neobservat de către oricine intră în contact cu noi?

Haideţi să fim doamne, femeilor! E greu, ştiu. Închipuiţi-vă cum Marlyn Monroe îşi ţine cu unghiile sale păroase rochia ce fâlfâie deasupra gurii de canal sau o Audrey Hepburn cu păr pe unghii, în rochiile ei emblematice sau poate cum Monica Bellucci îl mângâie pe James Bond pe faţă cu unghiile sale păroase, în timp ce Bond îi şopteşte la ureche cât de sexy este. Hmmm…

Propun să ne păstrăm decenţa şi să adoptăm doar ce se potriveşte cu standardele noastre fie în materie de fashion, fie în materie de a fi femeie.

Dă cu virgulă? Sau cu de-a fir a păr?

fur-nails-16__700 fur-nails-122__700 fur-nails-142 image1815__700

 

Inspiration and photo credits:

http://sobadsogood.com/2016/02/22/hairy-nails-fashion-trend-will-make-you-look-werewolf/

http://www.boredpanda.com/fur-nails/

 

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply Extensii de păr pentru...NAS! - Rahela Petrescu 10 octombrie 2017 at 10:06 am

    […] unghiile îmblănite, a venit vremea nasului să fie tunat. Dacă până acum ne grăbeam să eliminăm orice firicel […]

  • Scrie un comentariu