web analytics

Un film bun, pe limba lui Venom!

tom hardy

N-am mai fost de ceva vreme la cinema și chiar aveam chef. Așa că am acceptat invitația de a merge la avanpremiera filmului Venom, mai ales că urma să îl văd la Cinema City, la IMAX, adică urma să fiu fix în mijlocul acțiunii. Și dă-i și luptă!

Pe scurt, despre Venom

Se ia o bucată de bărbat bine, se ia o bucată de materie neagră extraterestră urâtă, dar urâtă rău de tot, se adaugă o motocicletă, un laborator, câteva efecte speciale și câteva glume și iată filmul. E prea pe scurt? Hai să mai zic câte ceva.

Bărbatul ăsta bine e Tom Hardy și cred că am zis totul cu asta. 😛 Problema e că, în film, Hardy e un fel de looser. La fel și extraterestrul din rolul principal, pe nume Venom. Și ce se întâmplă când se întâlnesc 2 looseri? Iese cu fapte de eroism, se pare. Da, domnule! Tom Hardy salvează lumea! De pe motor, de cele mai multe ori. Da, repet că apare și un motor fain în film. Asta pentru că îmi plac motoarele și pentru că îmi place Hardy.

Tom HardyS-a dus vremea lui Bruce Willis

Vă amintiți filmele cu Bruce Willis, nu? Sigur unii își mai amintesc de Willis, un fel de pisică cu 70 de mii de vieți. Și, pe lângă că nu murea, salva mereu lumea.  Ei bine, vremea lui Willis a apus.

A venit vremea lui Hardy. E izbit de pereți, e mâncat pe interior, se trage cu arme în el, moare un pic, are picioarele rupte pentru o scurtă vreme, pică de pe clădiri și nu are nimic. De fapt, e doar o altă zi din viața lui Hardy.

Dar, ca orice erou contemporan (de fapt, anti-erou!) care se respectă (a se citi că, pentru a fi politically corect), are alături o femeie bad-ass (Michelle Williams) care știe să lupte și murdar. Adică e femeia perfectă, nu?

Momente memorabile din Venom

Trebuie să vă spun doar că Hardy stă destul de mult cu limba la vedere. Și nu într-un mod plăcut. Plus că o folosește prost. Cu o singură excepție. Vă las să vă dați singuri seama despre ce vorbesc. Dar deh, e influența lui Venom.

Un alt moment memorabil este momentul luptei finale, când se folosesc efecte speciale suficient de multe încât să se creeze efectul de adrenalină în privitor, iar la un moment dat se văd chipurile umane ale protagoniștilor printre mii de ițe extraterestre.

Să nu uit de saltul magnific al lui Hardy cu motorul (da, din nou motorul). Mă tot repet, dar chiar este în film și o cursă faină cu motorul prin oraș. La care m-am uitat cu cea mai mare plăcere. For all the right reasons. Ehem…

Să vă mai zic și că melodia de final a filmului este dope? Nu doar dope, e ”the shit” (pardon the french), nu alta! Eminem revine cu una bucată muzică faină. Ah, încă un pont. Nu vă ridicați de pe scaune când începe să se deruleze genericul. Trust me. Până una-alta, ascultați Eminem – Venom. Enjoy. 🙂

Când poți să îl vezi?

Ei bine, nu mai ai mult de așteptat. Începând de vineri, 5 octombrie, Venom e la liber în cinema-uri. Filmul e făcut de Marvel, desigur, e distribuit în România de Intercomfilm Distribution și nu e recomandat copiilor sub 15 ani.

E un film scârbos pe alocuri (pentru mine, cel puțin), dar, dacă închizi ochii de vreo 2-3 ori pentru câteva secunde, totul va fi ok. Oricum, e de văzut filmul. E funny adesea, are câteva efecte speciale faine și, în plus, îl vezi pe Tom Hardy pe motor. V-am mai zis asta? 😀

Photo credits: 

joblo.com/movie-posters/2018/venom#

Video credits:

Youtube DTB Records Eminem

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu