web analytics

Trei frați nedespărțiți

Erau trei frați. Se înțelegeau de minune și, de multe ori, nu puteau sta unul fără celălalt. Împreună, cei trei erau delicioși! Dacă cineva îl întâlnea pe unul, voia imediat să îi cunoască și pe ceilalți doi.

Războinicul din copac

Unul dintre frați era un războinic puternic și curajos. Numele lui era Ma Yi Shang Shu (Furnici în copac). Îl primise atunci când salvase de la înec niște copii în timpul unei inundații. Râul care trecea prin mijlocul satului se umflase prea mult de la ploi și se revărsase, luând cu el și câțiva copii care se jucau pe lângă apă.

Ma Yi Shang Shu nu stătuse pe gânduri: a sărit în apă o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori și, pe rând a urcat copiii în copaci pe care îi întâlnise în curgerea apei învolburate.

Sătenii au organizat o ceremonie în favoarea lui și i-au dat și numele de Furnici în copac. Era foarte mândru de acest nume.

Cântărețul cu urechi de lemn

Cel de al doilea frate era foarte pasionat de muzică. Pe fratele acesta îl chema Mu’er Maodou Shala (Salată de Urechi de lemn) În fiecare zi se ducea la un profesor de canto să îl învețe tehnica vocală pentru a da un concert de Crăciun în sat.

După ora de canto, venea acasă cântând vesel, cât îl țineau puterile, exersând ce a învățat. Pe câmp, pe drum, la școală, peste tot, cânta. El era foarte încântat. Considera că de Crăciun va avea un succes fenomenal! Deja auzea aplauzele frenetice din sală, toți cerându-i un bis.

Toate bune și frumoase. Și ala ar fi fost și pentru săteni, dacă … ar fi avut ureche muzicală. Dar el cânta ca un măgar răgușit și zgâria zilnic urechile tuturor celor care îl întâlneau. Și totuși…a fost perssonajul cel mai apreciat la Crăciun! Pentru că nu a cântat el, ci a învățat cântecelele de la canto pe toți copiii satului și aceștia au ținut un spectacol de neuitat!

Bodybuilder-ul de primăvară

Cel de al treilea frate se numea Chun Juan (Pachețele de primăvară) și își câștigase numele datorită aspectului său sportiv. Pe vremuri, el era plinuț, nu făcea deloc mișcare și pe săptămână ce trecea, devenea tot mai rotunjor.

Asta până într-o primăvară, când a zis GATA! S-a dus la sală, și-a schimbat dieta într-una sănătoasă și a început să alerge în fiecare seară prin pajiștea plină de flori.

După câteva seri, sătenii au început să se obișnuiască să îl vadă țopăind prin iarbă, iar copiii satului au început să alerge după el prin pajiște, strigând: ”Iată vin pachețelele de primăvară!” Dar Chun Juan nu s-a lăsat până nu a slăbit și a făcut pachețele pe abdomen și hainele veneau foarte bine pe el.

Punctul lor forte era promptitudinea

Cei 3 frați erau cunoscuți în sat pentru faptul că atunci când cineva avea nevoie de ajutor, Furnici în copac, Salată de urechi de lemn și Pachețele de primăvară erau primii la fața locului. Toată lumea îi iubea și dorea să îi aibă în fiecare zi în casa lor. Erau mereu invitați peste tot. Mai ales că știau să se facă plăcuți. Povestea lor a rămas în legenda satului și a fost povestită din generație în generație pentru ca nimeni să nu uite de cei trei frați.

WuXing știe!

2După ani și ani, cineva din România a auzit de povestea celor 3 frați și s-a gândit că merită ca numele lor să fie pe buzele a câtor mai mulți români, așa că în 1999 a înființat WuXing – primul restaurant cu mâncare chinezească din București cu livrare la domiciliu și birou –  și, printre preparate, a inclus și 3 produse care purtau numele celor 3 eroi chinezi.

Și nu doar că a denumit preparatele după numele lor, dar aceste preparate mai sunt și foarte gustoase. Mai ales pachețelele de primăvară! Rahela știe! De când am descoperit restaurantul acesta, sunt mare fan mâncare chinezească. Plus că pot comanda fie online, fie prin telefon sau direct de pe mobil.

Și mai au și o promoție de 10% discount.1

Cum ați putea rezista mâncării acesteia??? 3Au mare noroc că livrează rapid mâncarea, pentru că eu și colegii mei suntem tare hămesiți de fel și, dacă ar întârzia chiar și un pic, ar fi un dezastru total.

Oare preferatele juriului Superblog care sunt?

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu