web analytics

Sunt boboc. Realizator TV boboc

În luna decembrie m-am implicat într-un proiect care ar putea deveni ceva mare. Este vorba despre canalul online de televiziune Light Channel. Am fost în studio TV o singură dată invitată într-o emisiune la Speranța TV, când am vorbit despre o carte extraordinară pe care am tradus-o. Dar ca realizator TV…nu. Așa că, în momentul în care mi s-a propus să încerc să fac măcar o emisiune, în ciuda strigătelor disperate ale  ființei mele, am acceptat. Am acceptat deși sunt genul care tremură ca varga, fără motiv, în fața unei camere de filmat. Am acceptat deși, când am vorbit la Speranța TV, aproape că nu reușeam să vorbesc corect de emoție și de stres.

Îmi place să accept provocări, îmi place să încerc să mă dezvolt, îmi place să încerc să îmi depășesc temerile și îmi place să încerc lucruri noi. Așa că…începând cu 21 decembrie am o rubrică mică pe www.lightchanneltv.ro. Se numește AZI, ODATĂ și este despre lucruri interesante care s-au întâmplat în fiecare zi de-a lungul istoriei.

De ce am acceptat să realizez doar o rubrică mică? Pentru că prefer să încep de jos, de la minimum și să mă dezvolt, decât să încep la nivel mare și să eșuez pentru că nu am experiență. Desigur că începutul este timid, cu greșeli, modest. Dar în timp, sunt sigură că vom evolua atât eu, cât și televiziunea pentru care realizez rubrica. Pentru moment, emisiunile pot fi urmărite doar online, dar anul care urmează, își propune să fie inclus pe listele providerilor de televiziune. Deci…e posibil să am dreptate. 🙂

Pentru la anul pregătesc surprize noi legate de această televiziune. Tot în calitate de realizator TV. Vreau să realizez o emisiune despre cărți și despre importanța lor. Îmi doresc să prezint o carte pe săptămână. Este o sarcină grea și am nevoie de ajutor. Așa că, dacă aveți în listele voastre cărți care merită menționate, vă rog să mi le menționați. Vă voi fi recunoscătoare.

Până una alta, voi urca pe blogul meu unele rubrici AZI, ODATĂ pentru a fi supuse criticilor voastre. Da, am curajul ăsta, pentru că îmi doresc să cresc, nu să rămân pe loc. Aștept părerile voastre obiective, constructive.

Vă mulțumesc!

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply Primul articol scris pe un alt blog. Taticool. - Rahela Petrescu 3 februarie 2017 at 12:20 pm

    […] că sunt destul de MAMICOOL încât să scriu pe platforma lor. Plus că ştiţi deja că îmi place să încerc lucruri noi. Şi aşa a apărut primul articol al meu acolo. Timid început. Dar prind eu curaj! […]

  • Scrie un comentariu