web analytics

Stilul se învaţă

Stilul nu este ceva cu care te naști. Nu face parte din ADN-ul nostru și nu ni-l transmite mama sau bunicul, ca moștenire genetică. Asta deși unele persoane par a avea stilul în sânge. Din fericire, stilul se învață, chiar dacă pare că tu ești pe o planetă, iar stilul este într-o altă galaxie.

Mama este sursa mea de inspirație

Nu știu dacă cineva ar putea spune despre mine că am Stil, dar știu că mama mea s-a luptat toată viața mea ca eu să nu mă îmbrac cu haine pe care le are jumătate de oraș. Si asta pentru că ea însăși a fost o femeie stilată. Și acum, la vârsta pe care o are, nu se lasă și își caută mereu haine deosebite, chic, care au acel je ne sais quoi ce te atrage.

Aș putea spune că, pornind de la ce-am învățat de la mama mea, am adaptat și am personalizat stilul ei, până am ajuns la ceea ce mă definește.

Accesoriile sunt my thing

Fie că vorbim de eșarfe, șaluri, pălării, mănuși, gablonțuri sau altele, accesoriile sunt ceea ce mă definește. Desigur, nu am întotdeauna starea de spirit potrivită pentru a purta o rochie, o bluză sau o fustă în conformitate cu standardele proprii de stil, dar cu siguranță găsesc cheful de a arunca un șal preferat pe umeri sau de a-mi ascunde ochii sub borurile unei pălării chic. Furnizorul meu de încredere de șaluri și pălării rămâne mama mea, care nu ratează nicio ocazie de a mă aproviziona cu cele trebuincioase stilului meu.

Cât despre colecția mea de șaluri și eșarfe, cred că mă apropii vertiginos de 100. Probabil vă trebui să amenajez o cameră specială pentru accesorii, pentru a le arăta locul important pe care îl ocupă în viața mea.

Audrey Hepburn este stilul perfect

Dacă ar fi să vorbim despre o personalitate pe care o admir ca stil vestimentar, aceasta este Audrey Hepburn. Dar, având în vedere și personalitatea mea, eu cred că mie mi s-ar potrivi o combinație de Audrey Hepburn și Monica Bellucci.

Dar este foarte dificil să păstrezi un astfel de look dintr-un salariu care trebuie să acopere atât de multe cheltuieli. Prin urmare, stilul meu s-a mai relaxat, într-acolo încât s-ar putea numi comfy look. Însă nu am renunțat la accesorii, ca o ultimă redută a stilului meu real.

Un look comfy

denim-2

Ador ținutele care pot fi adaptate de la birou direct în ținute pentru o cină în oraș sau o lansare de carte, cu doar câteva accesorii. De aceea, cred, iubesc șalurile și pălăriile.

Cum spuneam la început, stilul se învață. Trebuie doar să afli cine ești, ce îți place, dacă te definește un stil elegant, unul sport sau unul smart casual. Important este să fii tu însăți si să te simți bine cu tine.

Sursă fotografii:

Answear

Pexels

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu