web analytics

Social media bine făcut la Social Media Summit

blogosfera românească

Am speranțe că anul ăsta se vor alinia planetele să merg la noua Sală Dalles, la Social Media Summit, care are loc pe 27 februarie. N-am mai fost din 2016, când am scris articolul ăsta. Nu că nu mi-am dorit să ajung, dar viața s-a băgat între mine și eveniment. Hai să vedem despre ce va fi vorba anul ăsta.

blogosfera românească

Am un preferat, pentru care vreau să merg

Recunosc, din lista de specialiști ce vin să vorbească la acest eveniment, am un preferat. Sau, mai bine zis, am o preferată. Pe Monica Jitariuc. Am descoperit-o la un eveniment Meetups organizat de Alexandru Negrea și mi-a plăcut că tot ce a vorbit a vorbit aplicat, cu sfaturi reale, nu beție de cuvinte, din care nu știi ce să alegi să aibă sens. Dar, pe lângă preferata mea, mai e o listă cuprinzătoare de nume care m-au convins că merită să sper că pot ajunge. Lista completă cu speakeri o găsești aici. Voi enumera dintre aceștia pe Irina Rimes, Cântăreț și compozitor; Teodora
Pătrăuceanu, Agency Account Manager, Google; Roxana Ionescu, Senior Digital Manager, Golin; Simona Suman, Creative Director, MRM//McCann Romania; Ionut Cojocaru, Content Director MRM//McCann Romania; George Man, Managing Partner, Creative Market.

Despre ce se va vorbi?

Desigur, numele evenimentului spune multe, chiar dezvăluie în mare parte tematica. Dar, pentru a fi mai explicită, voi spune că, în această ocazie, se vor aborda teme precum cele mai noi formate de social ads, cum să ajungi să interacționezi cu generația Z și va fi și o dezbatere despre tendințele anului 2019.

Pe mine m-a convins că trebuie să fiu acolo, să ascult ce zic specialiștii în domeniul social media, pentru că, evident, îmi doresc să fiu citită de mai multe persoane și să cresc activitatea cititorilor pe blogul ăsta al meu. Pentru că, vreau sau nu vreau, eu sunt un brand. Unul mic. Dar vreau să cresc. Asta cu ajutorul vostru. 🙂

Ce altceva se va mai întâmpla?

În cadrul evenimentului, se va lansa Digital Report 2019, un raport cuprinzător despre agențiile de digital românești, tendințe și evoluții ale pieței de digital, cele mai relevante nume din blogosfera românească, în funcție de domeniile de interes ale blogului, cei mai urmăriți vloggeri și cele mai apreciate conturi de Instagram.

Mai mult, după toate astea, ziua se va termina cu Gala Biz Social Media Awards 2019, unde se vor premia cei mai buni din această industrie.
Dacă vrei să afli mai multe detalii despre program și speakeri poți intra pe site-ul evenimentului https://socialmediasummitbucuresti.ro. Ne vedem în noua Sală Dalles? 🙂

Social Media Summit 2019

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu