web analytics

See you at Webstock!

webstockro

Anul trecut, la sfarsitul lui septembrie, eram acasa si urmaream prin live streaming Webstock. Imi doream sa fi fost acolo, dar aflasem prea tarziu de event si oricum, nu aveam incredere ca blogul meu ar fi cine stie ce ca sa primesc invitatie, iar firma clar nu mi-ar fi oferit ocazia sa merg. La momentul acela nu era foarte clar pentru ei la ce m-ar putea ajuta. Anul acesta insa…voi urmari eventul live, de la fata locului. De aseara cand mi s-a confirmat ca voi reusi sa ajung, sunt in raiul social media.

webstock 2015

De ce sunt atat de incantata? Cum ziceam si in postarea anterioara, vreau sa particip la din ce in ce mai multe evenimente din aria mea de interes, iar Webstock este cam cel mai important eveniment la care as putea fi prezenta, nu? Voi afla informatii noi de la cei mai buni pe online si nu numai, voi cunoaste oameni noi si sunt sigura ca, in urma participarii mele, ideile vechi vor capata o forma definita, dar voi experimenta si un flux crescut de idei noi.

Daca esti interesat de ce se intampla la Webstock 2015, dar nu poti ajunge, urmareste bloggerii acreditati si ambasadorii Webstock care vor scrie despre eveniment folosind hashtagul #webstockro. In plus, mai poti urmari si site-ul Webstock.ro, contul de Twitter și pagina de Facebook. 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

2 Comentarii

  • Reply Webstock 2016 is on! - Rahela Petrescu 20 august 2016 at 8:51 pm

    […] la Webstock 2016 și sunt foarte încântată. În luna septembrie, anul trecut, vă povesteam aici cât sunt de încântată că voi merge la Webstock 2015. Și nu am fost încântată degeaba. Am […]

  • Reply Povestea mea într-un e-book. Al lui David Mitran. - Rahela Petrescu 4 ianuarie 2016 at 2:25 pm

    […] David l-am cunoscut vara asta. Nu la Webstock, ci la un Instameet. După scurtă vreme am realizat ca el este genul care mă scoate din sărite […]

  • Scrie un comentariu