web analytics

SCIKiDS Festivalul Științei a ajuns la ediția a 5-a!

SCIKiDS
Anul trecut participam entuziasmată, alături de Vlad, la Festivalul Științei, care ajunsese la cea de a 4-a sa ediție. Am descoperit alături de Vlad cum poți obține electricitate unplugged, am pedalat pentru a crea energie, am urmărit o imprimantă 3D cum crea ochelari fancy, Vlad a jucat un joc de realitate virtuală, niște lămâi au aprins lumina și multe alte jocuri drăguțe pentru copii.
Anul trecut, SCIKiDS Festivalul Științei a fost premiat în 2016 de către Gala Societății Civile cu locul III la secțiunea Educație. Învățământ. Cercetare. 

Unde și când are loc Festivalul Științei?

Anul acesta, cea mai cool întâlnire cu știința are loc pe 21-22 octombrie la Mega Mall, nivelul – 1 (minus 1). Intrarea este liberă. Pentru a putea organiza cât mai bine Festivalul, este recomandat să vă înscrieți pe scikidsromania@gmail.com menționând numele, vârsta copilului și numărul de copii cu care veți merge. Veți găsi mai multe informații pe www.scikids.ro

Ce îi așteaptă pe copii la SCIKiDS Festivalul Științei?

Copiii vor fi întâmpinați de voluntarii SCIKiDS, Da Vinci Learning, UPC, Fun Science Romania, Orășelul Cunoașterii, RoboFun, Techies, Young Engineers, Active Bricks, Genius Kids, Edulier, PCGarage, GameArt și mulți alți prieteni cu show-uri științifice dar și artistice, cu revista super interesantă Știință și Tehnică, experimente care mai de care mai trăznite, concursuri cu premii Lego, jucăriile inteligente de la Momki and Friends, Youtuberi cunoscuți și multe alte surprize. 

”Toți fizicienii au început jucându-se și, ca să vă spun un secret, toți marii fizicieni continuă așa. Copiii nu devin ingineri sau astronomi la școală; școala le dă cunoștințele necesare, însă pasiunea și curiozitatea vin din copilărie.” Cristian Presură, autor Fizica Povestită 
Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu