web analytics

Promotons aduce ofertele la tine

Site cataloage de oferte

Am mai scris până acum câteva articole de recomandări de la credite și până la aparate de aer condiționat. De data aceasta, abordez o temă pe care nu am mai abordat-o până acum.

Piața este atât de aglomerată și de plină de oferte încât, uneori, deși suntem interesați de anumite oferte, pur și simplu nu beneficiem de ea pentru că uităm pe ce site am văzut-o sau uităm de ea de-a dreptul.

Parcă ar suna bine să existe un site care adune toate promoțiile celor mai populare rețele comerciale la un loc și să ți le trimită. Așa ai avea totul organizat frumos, fără ca tu să te dai cu capul de toți pereții virtuali în căutarea ofertelor celor mai bune.

Ei bine, există un astfel de site. Am dat eu de el. Din căutări în căutări, am aflat de Promotons, despre care o să zic câteva chestii mai jos, poate te ajută și pe tine.

Ce este Promotons?

Ei bine, Promotons este o sursă de informații actuale despre promoțiile celor mai populare reţele comerciale, adică exact ce am eu și ai și tu nevoie.  Pe pagina ro.promotons.com se publică în timp real cele mai noi cataloage de oferte, reduceri și promoții ale magazinelor din întreaga țară. am remarcat că site-ul se actualizează aproape în fiecare zi, așa că ai parte de o colecție cuprinzătoare de promoții online.

Ce fel de promoții găsești?

Pe site-ul ăsta nu sunt doar promoțiile astea de care vorbesc mai sus, ci și cupoane promoționale pe care le poți salva și folosi atunci când cumperi produse online, dar și când ajungi și în magazinele fizice. Pentru că, nu-i așa?, ajungi uneori și fizic în magazine, nu faci doar vizite virtuale.

Toate cataloagele de oferte, reduceri și promoții au fost împărțite în mai multe categorii, iar cea mai populară categorie o constituie produsele alimentare – ce șoc! 🙂 Mai găsești și farmacii, decoraţiuni interioare, electrocasnice, mobilă sau articole pentru construcții.

De exemplu, poți găsi cataloage de oferte Hornbach, Jysk și chiar Orsay, Chicco și Sensiblu.

Care sunt avantajele utilizării site-ului Promotons?

În primul rând, ai adunate la un loc toate promoțiile de pe cele mai populare rețele comerciale, iar tu nu mai pierzi din vedere oferte care te-ar putea interesa.

Apoi, aceste promoții sunt împărțite pe categorii de interese, pentru ca tu să le poți ”răsfoi” mai ușor, în funcție de ce te interesează să cumperi.

Un alt avantaj este că nu mai trebuie să pierzi timp căutând tu pe zeci de site-uri oferte care ar putea fi de interes pentru tine.

Există și o secțiune specială cu promoțiile săptămânii, așa că nu ratezi ofertele care sunt active perioade scurte de timp sau care urmează să se termine.

Nu ești din București? Nicio problemă! Găsești acolo și oferte din alte județe din țară.

––

Remarc faptul că site-ul încă este în lucru, mai are de adăugat ceva conținut, dar promite să fie bun pentru vânătorii de oferte. Sunt curioasă ce feedback ai tu în urma folosirii site-ului. Scrie un comentariu mai jos despre experiența ta cu site-ul Promotons.

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu