web analytics

Primul articol scris pe un alt blog. Taticool.

articol blog comunitate taticool

Pe Dan îl ştiu din facultate. În jurul meu auzeam mereu ce frumos e, ce ochi faini are, cum ar face şi ar drege dacă le-ar băga în seamă. Pfff…ce mă mai enervau. Nu ştiu câte dintre ele chiar aveau curajul să vorbească cu el, pentru că atunci când le-am spus direct să îi spună lui asta, de ce îmi spun mie…au cam dat înapoi.

Atât de enervante erau fetele că, într-o oră, exasperată de şuşotelile despre el, l-am bătut pe Dan pe umăr (s-a nimerit să stea chiar în faţa mea) şi i-am spus că fetele spun că are ochi frumoşi. Doar aşa…să le scot din minţi pe fete. :)) Bine, nu ştiu ce şi-a zis Dan în mintea lui atunci, cu siguranţă nu a fost foarte impresionat de cuvintele mele – sigur i se spunea mereu asta – dar ştiu că fetele acelea nu mi-au mai zis nimic de ochii lui Dan.

Acum că am vorbit destul despre ochii lui, hai să trec mai departe. Deşi am terminat facultatea de mulţi ani şi în ciuda impresiei nu foarte bune pe care cu siguranţă i-am făcut-o atunci, în facultate, Dan şi eu ne mai vorbim din când în când. Fie că e la o reîntâlnire a colegilor de facultate, fie că e să îmi propună vreo colaborare business, ne vorbim. Şi asta pentru că Dan e un tip fain, implicat în multe proiecte şi care este la fel de neliniştit ca şi mine pe partea de online. Mereu vrea să facă lucruri noi, mereu vrea să înceapă ceva nou, mereu vine cu o idee business.

Dan este un tătic cool, nu încape discuţie. Îşi iubeşte fetiţa enorm de mult şi nu ştie ce să mai facă ca să îi transforme viaţa Sophiei într-o plimbare prin parc. Şi pentru că este un tătic cool, trebuia să găsească o modalitate cool de a se bucura de relaţia pe care o are cu fetiţa lui şi, în acelaşi timp, să dea sfaturi şi celor care încă se luptă să înţeleagă cum stau lucrurile cu fetiţele şi ce ar trebui să facă să stabilească o relaţie strânsă cu ghemul de bucurie cu codiţe. Aşa a apărut ultima lui ispravă online, TATICOOL.

Tăticul Taticool nu este un tătic care vrea să stea cât mai mult departe de casă pentru că acolo există un monstruleţ care face gălăgie şi care îi stă pe cap mereu. Nu. Tăticul Taticool este un tătic dedicat, care abia aşteaptă să ajungă acasă, pentru că acolo există o prinţesă care îl priveşte cu admiraţie,  pentru care este un erou de poveste. Taticool ştie că acasă este o fetiţă care abia aşteaptă ca tati să ajungă acasă ca să îi citească o poveste sau să iasă la cumpărături împreună, pentru că tati ştie cel mai bine cum îi place prinţesei să se joace.

Iar acest tătic cool m-a contactat să mă întrebe dacă nu vreau să scriu un articol pentru TATICOOL. Ştiind deja de proiect, nici n-am stat pe gânduri. M-am simţit onorată că această comunitate TATICOOL a considerat că sunt destul de MAMICOOL încât să scriu pe platforma lor. Plus că ştiţi deja că îmi place să încerc lucruri noi. Şi aşa a apărut primul articol al meu acolo. Timid început. Dar prind eu curaj! 🙂

Dacă vrei să citeşti articolul scris de mine, intră pe Ești tată de fată? 20 de reguli pe care TREBUIE să le urmezi!

 

Photo credits:

taticool.eu

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu