web analytics

Povestea mea într-un e-book. Al lui David Mitran.

descarcă e-book david mitran

Pe David l-am cunoscut vara asta. Nu la Webstock, ci la un Instameet. După scurtă vreme am realizat ca el este genul care mă scoate din sărite și că eu sunt genul care îl scot din sărite. Dar asta nu a însemnat că nu pot să apreciez ce face și să ”profit” de informațiile valoroase pe care le pune la dispoziția cui dorește să învețe din experiențele altora.

Anul trecut, David a realizat un e-book care a adunat poveștile a 15 bloggeri, plus cea a lui, e-book ce și-a dorit să fie un material motivațional. Iar pentru a fi o sursă continuă de inspirație pentru cei care doresc să pornească un blog sau pentru cei care nu știu dacă să continue să scrie pe blog, a pus la dispoziție pentru descărcare acest e-book AICI. Când am descoperit prima dată acest e-book mi-am zis că ce idee grozavă! Și mă gândeam că ar fi tare dacă acest e-book s-ar transforma într-un altfel de ghid al bloggerilor. Și uite că, încet-încet, chiar asta devine. David a contactat încă o serie de bloggeri și la sfârșitul anului trecut strânsese 26 de povești.

Anul acesta povestea continuă și a ajuns deja la 40 de bloggeri printre care și subsemnata, toți adunați într-un e-book pe care chiar putem să începem să îl considerăm un ghid al bloggerilor. Îmi doresc ca acest e-book să nu moară și David să reușească ceea ce și-a propus: să adune cei 100 de bloggeri și poveștile lor. Succes, David! 🙂

Mai jos ai un rezumat al e-book-ului realizat de David Mitran. Nu uita că poți descărca Poveștile Bloggerilor de AICI.

rezumat e-book poveștile bloggerilor

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply galia 4 ianuarie 2016 at 5:02 pm

    super ideea … si zau ca nu ma enervezi :-))

  • Scrie un comentariu