web analytics

Poftim educatie! Dai din fund, ai succes!

educatie proasta

Dap…cartea de educatie in arta succesului „Indrazneste sa dai din fund ca sa reusesti” exista. Initial m-am gandit ca sigur titlul e o ironie. Nu se poate sa existe asa ceva…si totusi…

 Oare de ce ar simti cineva nevoia de a scrie o astfel de carte? Considera ca este o metoda nu foarte utilizata de a ajunge la succes? I-a iesit atat de bine autorului faza cu datul din fund, incat de bucurie, a considerat ca e o datorie sa impartaseasca si altora (ceva gen „spread the joy”)? S-a simtit expert in educatie si gata? Hocus Pocus! iata cartea?
Sau poate s-a gandit ca exista persoane care nu isi folosesc „atuul” in mod corespunzator si ca este necesara realizarea unui ghid in care sa fie date „la spate” toate aspectele unei astfel de metode de a reusi? Considera ca metoda necesita perfectionare? Nu exista destula educatie in privinta asta?
Nu stiu ce a fost in capul autorului. Teama-mi e sa nu fi fost cu capul in sus-numitul fund…. 🙂 
PS Recunosc, nu am citit cartea. Si recunosc, in aceasta situatie, am judecat inainte sa verific. Nu ma atrage titlul. Daca cineva o citeste, sa imi spuna si mie daca este sau nu un ghid de a obtine succesul cu fundul.
PS 2 Urasc marketingul asta cu titluri pompoase sau socante sau controversate. Da, atrag. Dar doar pe unii. S-ar putea sa fie majoritatea.
Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu