web analytics

Party people, PartySnap

Nu sunt o persoană căreia să îi placă petrecerile de adulți, cele la care trebuie să respecți o etichetă, un dress code, altfel ești privit ca o ciudățenie. Mi se pare o chestie artificială și programată, lipsită de spontan și de distracție venită din explozia de chef de viață.

3Eu sunt omul distracției spontane, alături de oameni cu care mă simt confortabil și în blugi și tricou, care nu se uită ciudat la mine dacă mănânc pizza cu mâna (oricum, așa se mănâncă pizza… ) și cu care pot să am și controverse lingvistice, dar și am râde ca neghiobii de un cuvânt pronunțat greșit.

Ador petrecerile de copii

Îmi place să le plănuiesc, ador să pregătesc surprize pentru ei, mă încântă să decorez casa și să caut tortul perfect pentru copil și gustările cele mai iubite. De ce iubesc petrecerile de copii? Doar este gălăgie, mulți copii care strigă, țipă, aleargă, se aruncă pe jos – cu alte cuvinte, este multă gălăgie. Ei bine, îmi plac pentru că, deși există elementul de plănuire, acesta aparține părinților. Pentru copil petrecere înseamnă că se poate distra la maximum și că poate mânca tort, poate alerga, striga, râde, tăvăli pe jos și în general toate activitățile fun pe care, altfel, trebuie să le facă umbrit de o limită nu foarte generoasă. La petrecere poate face totul lamaximum și nu prea va exista o limită sau aceasta va fi una extrem de generoasă. 🙂

În ultimii 2 ani Vlad nu a avut petrecere de ziua lui

Pentru unii copii, aceasta este o tragedie. Evident, nici pentru Vlad nu a fost foarte plăcut și a fost foarte supărat. Dar eu sunt bucuroasă că, așa, a învățat că faptele lui au o consecință și că ceea ce face azi îl poate afecta pe termen lung. Că trebuie să fie atent la deciziile pe care le ia și la strădaniile lui sau se poate întâmpla să aibă parte de ceva neplăcut. Din ce am remarcat până în acest moment, lecția a fost învățată, iar lucrurile par a se îndrepta în direcția dorită de el.

Anul viitor am putea face o petrecere cu prietenii lui de la școală și aș plănui o petrecere extraordinară, pentru că a dovedit că atunci când vrea, poate.

Să fie un avion? Să fie o excursie? Este o petrecere surpriză!

air-balloon-balloons-birthday-42067

Lui Vlad îi plac surprizele și asta sigur i-ar plăcea, pentru că ar însemna mulți copii cu care să se joace, tort, mâncare super bună și, evident, CADOURI! Adoră cadourile. Știe să se bucure de toate ca și cum era exact ceea ce își dorea să primească, deși el ar fi vrut cu totul altceva. 🙂

Clar ar trebui să invit foști colegi de la grădiniță, care sunt și vecini de cartier unde stă mami, apoi colegi de la școală, prietenele de pe strada unde stă tati, Tia, Tio, Irina, bunicii, toată familia pentru a se bucura alături de el. Prin urmare, ar fi, de fapt, 2 petreceri într-una. O petrecere a părinților și una a copiilor.

Organizarea este cheia petrecerilor de copii

Dacă ar fi să organizez petrecerea surpriză perfectă pentru Vlad, aș face următoarele:

 • Aș vorbi cu toți părinții copiilor invitați și le-aș spune că îmi doresc să nu știe niciunul dintre copii că vine la petrecere. Așa, va fi o petrecere surpriză și pentru invitat, dar și pentru invitații lui surpriză. Și astfel, distracția ar fi și mai mare!
 • Aș angaja o firmă de catering să facă mini-burgeri, cartofi wedges, bruschette, pizza, mini-tarte cu legume și multe alte nebunii, plus fresh-uri
 • Tortul ar fi un Messi cu o minge de fotbal la picior și ar fi cu iaurt, înghețată de zmeură și ciocolată.
 • Aș angaja câțiva entertaineri care ar organiza diverse jocuri și concursuri unde să fie implicați și părinți și copii
 • Aș cumpăra o pinata pentru amuzamentul celor mai activi
 • Aș organiza un karaoke la care să participe și părinți și copii

La pièce de résistance ar fi PartySnap

La o astfel de petrecere este musai să existe ceva care să imortalizeze toată distracția. Și ce ar fi mai nimerit decât un PartySnap? Ce este? Se folosește un display alb de dimensiuni mari, cu touch screen. Acesta se conectează la un aparat foto și o imprimantă și…start distracției!

4În spatele celor care se fotografiază se plasează un fundal verde, care permite plasarea subiecților fotografiei în oricare dintre cele 6 peisaje presetate evenimentului. Așa că puteți transporta copiii în deșert sau poate pe un vapor sau chiar în spațiu. Eu aș alege să creez un fundal special, creat avându-l pe Vlad în minte. Deci…probabil va fi un teren de fotbal. 😛

Deși pare a fi exact asta, nu este o cabină foto. Partea faină este că în fotografie pot intra până la 40 de persoane și chiar mai mult dacă se mai înghesuie puțin lumea. 😉 După ce se face fotografia, se pot adăuga diverse obiecte virtuale amuzante, dar și accesorii reale: pălării, ochelari sau bărbi și mustăți.

Dacă vrei s2ă le urci direct pe Facebook, poți face asta. Sau le poți imprima pe loc, ca fotografii magnetice sau obișnuite. Interesant este că poți să personalizezi pozele cu un logo al evenimentului ca să știe poznașii de la ziua cui este poza respectivă. În plus, fotografiile sunt protejate UV și chiar și împotriva…lichidelor. Părinții știu de ce. :))

Ce mi-ar plăcea ar fi ca acest PartySnap să aibă o funcție să arunce apă pe cei care se fotografiază, poate să înceapă să claxoneze puternic și să surprindă reacțiile. Pentru copii ar fi tare amuzant, asta e clar!

Să rămânem copii

1

Cam asta e ideea mea de petrecere unde m-aș distra îngrozitor de mult! Se spune că nu trebuie să uităm să fim copii. Iar eu exact acest lucru mi-aș dori să îl fac. Să am o parte din mine care să rămână mereu un copil pus pe șotii, care râde din toată inima și care mereu vede partea bună a lucrurilor.

Acest articol este scris pentru Superblog.

Sursa media:

Pexels.com

PartySnap

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

4 Comentarii

 • Reply Dan 8 noiembrie 2016 at 10:53 am

  Eu nu vreau sa intru in polemici dar cred ca pe langa sprijinul pentru casa de copii, ar merita si pustiul o petrecere. Cu sau fara Party Snap.

  • Reply Rahela 8 noiembrie 2016 at 4:09 pm

   Pentru că îmi plac dezbaterile, hai să ducem puțin discuția mai departe. 🙂
   De ce crezi că mai bine ar fi pentru el, ca persoană, să aibă o petrecere, decât să învețe că există copii care nu sunt privilegiați ca el și că este extraordinar să le oferi ceea ce ei nu au?
   Desigur că o să marchez într-un fel și ziua lui de naștere. Nu trebuie să știe el asta, dar de ce crezi că este -să zicem- obligatorie petrecerea de ziua cuiva? 🙂

 • Reply Adn de Femeie 5 noiembrie 2016 at 4:45 pm

  Și uite cum ai stricat surpriza lui. Asta doar dacă citește blogul lui mami. 🙂
  Frumoasa idee. ♡♡♡

  • Reply Rahela 5 noiembrie 2016 at 4:48 pm

   Ahaha! Da, numai că ăsta ar fi planul. Dar noi am decis să nu facem petrecere, iar banii pe care i-am fi dat pe petrecere să îi oferim la o casă de copii, undeva unde e nevoie. Eventual să facem o petrecere mică acolo pentru toți copiii. 🙂 Așa că…deocamdată rămâne la stadiul de idee. 🙂 ♡♡♡

  Scrie un comentariu