web analytics

Parfumurile verii, proaspete și seducătoare

Vara s-a instalat oficial de ceva vreme. A sosit, deci, momentul să apelezi la cele mai îmbietoare parfumuri de vară și să profiți din plin de o ambianță olfactivă plină de prospețime florală și fructată.

Care sunt cele mai bune parfumuri de vară pe care trebuie sa le ai?

Cauți mai multe informații despre produse? Află atunci care sunt cele mai seducătoare și mai îmbietoare parfumuri de vară. Cele care sunt atât pline de prospețime, cât și delicate, cele calde și îmbătătoare, care au esențe multiple și care se potrivesc de minune unei femei senzuale, moderne și rafinate.

Parfumurile de vară sunt lejere, pline de prospețime, senzuale și sunt cele care ne duc cu gândul la soare și la tropice. Sunt cele care te sublimează și care te ajută să te învălui cu o aromă plină de prospețime. Iată care sunt parfumurile de vară care vor deveni cu siguranță preferatele tale.

Casa Kenzo merge pe arome fructate

Couleur Kenzo Violet, un parfum floral fructat. Din familia parfumurilor create de celebra casă Kenzo, alege nuanța Violet. Un parfum cu o aromă îmbătătoare, care îmbină de minune notele de violetă, de marmeladă și de struguri roșii, cu cele de coacăze negre. Vei simți întreaga prospețime a unei grădini de vară după ploaie, într-un parfum care poate deveni un veritabil accesoriu de modă. Este un parfum floral însorit, gurmand, care prezintă și note de bergamotă, de iasomie, de floare de portocal și de cedru, toate încălzite de vanilie.

parfumuri

Dior vorbește limba femeilor sexy, rebele și libere

Poison Girl este un parfum de var nou de la Dior care vine cu o versiune mai contemporană. Este destinat femeilor sexy, mai rebele și libere. Prezintă o compoziție seducătoare și senzuală, cu note de portocală, boabe de tonka, migdale, portocală amară, lemn de santal și balsam de tolu cu arome delicioase de vanilie. Un parfum de vară care se joaca cu contradicția dintre dulce și amar, dominat însă de dulce, care reprezinta semnătura sa. Alege și tu să porți un parfum gurmand, girly, care se află într-o sticlă regândita sub forma unui trandafir roz.

Calvin Klein coboară până la malul mării

Parfumul Eternity Summer este o variantă a celebrului Eternity și este un parfum perfect pentru vară. Are o aromă verde și florală, care ne duce cu gândul la iarba de mare bătută de briza mării. O imagine evocată și de sticla sa, de un albastru pal. În meniu descoperim note de iasomie, de bambus, de pepene roșu, de pară, de nufăr, de lemn alb, de bujor și de gardenie.

Lancaster ne pregătește de concediu

Summer Splash de la casa Lancaster este un parfum de vară perfect pentru plajă, cu o aromă însorită, dulce și plină de prospețime, care ne duce cu gândul la vacanță. Notele de mosc, de floare de portocal și de citrice sunt perfecte pentru vară.

Dolce & Gabbana preferă aromele mediteraneene 

Velvet Ginestra este un parfum de vară vibrant, mediteranean, perfect pentru o vacanță la mare, la soare, care îmbină de minune notele picante cu cele florale. Un acord gurmand și solar cu arome de mosc, tei, violeta, citrice și miere de albine, care te va învălui cu notele sale îmbietoare.

Care este parfumul tău preferat de vară? Povestește-mi de ce îți place și cum te face să te simți. 🙂

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu