web analytics

Pantofi de piele vs. pantofi de piele întoarsă

pantofi piele intoarsa

Sunt sigură că există un număr impresionant de șoferi care vor fi de acord cu mine: dacă îți speli mașina, până seara sigur plouă. Pe aceeași linie, cred că există destule reprezentante ale sexului feminin care vor fi de acord cu mine când spun că atunci când te hotărăști să îți lași picioarele libere în îmbrățișarea minunată a unor pantofi de piele întoarsă, în ziua aceea va ploua.

Pishky știe ce zic, mai ales că datorită ei mi-a venit ideea postului ăstuia. Mi se pare un făcut. Nu știu dacă a existat o zi în care să iau pantofi din piele întoarsă și să nu plouă măcar un pic. Adică e ca și cum pantofii din piele întoarsă ar determina schimbări climaterice dramatice. Astfel, o zi care începe cu soare și cer senin se poate transforma într-o zi demnă de filmări pentru un film cu potopul lui Noe.

Eu presupun că este vorba despre o campanie de marketing genială pusă la cale de pantofii de piele simplă. Ăștia s-au hotărât să facă ceva să scadă vânzarile de pantofi din piele întoarsă care au determinat o scădere a vânzării de pantofi de piele simplă. Altă explicație nu găsesc. Voi ce părere aveți? Aveți alte variante?

 

Photo credits:

http://41.media.tumblr.com/5fc0740b3bafdea77309f392d655fa16/tumblr_nqi6c3kIdl1t9lvlvo1_500.jpg

http://wallbasehq.net/images/big/i_cry_with_the_rain-1554528.jpg

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

2 Comentarii

  • Reply Rahela 23 noiembrie 2015 at 5:24 pm

    Chiar nu e o idee rea deloc. Ce subiect ai prefera să tratez în continuare? 🙂

  • Reply Kolo Del Sol 23 noiembrie 2015 at 12:29 pm

    Propun o serie intreaga dedicata legilor lui Murphy 🙂

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Legea_lui_Murphy

  • Scrie un comentariu