web analytics

O poveste încâlcită pe gustul meu

Disney Channel

Sunt mare fan filme animate. Anii au trecut, dar eu mă bucur în continuare cu același entuziasm de filmele animate pe care le vizionez împreună cu Vlad. Deși povestea era cumva mai mult pentru fete, animația Tangled (în română O poveste încâlcită) a fost la fel de apreciată de mine cât și de Vlad, personajul nostru preferat fiind calul Maximus, cu un umor excelent.

Prin urmare, atunci când am auzit că Disney Channel începe o serie animată pentru copiii, adolescenți, dar și pentru familiile lor, evident, m-am bucurat. Dacă se păstrează același tip de umor, atunci ne așteaptă o tratație animată pe cinste! M-am interesat puțin despre serie și am aflat că evenimente din această serie au loc între filmul de animație Tangled și începutul filmului de scurt metraj din 2012 Încâlciți până la adânci bătrâneți.

Despre ce e vorba în O poveste încâlcită?

În această serie animată, Rapunzel încearcă să se obișnuiască cu destinul ei de prințesă care va conduce regatul și oamenii din Corona. Pentru moment, ea amână coroana și căsătoria ce se pregătește, alegând calea aventurii, spre disperarea regelui care, ca orice tată animat sau real, nu prea dorește să accepte ideea că fiica lui este independentă.

Alături de Rapunzel sunt Gheorghe Papagheorghe, cameleonul Pascal, Maximus (yey!), gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și Cassandra, o servitoare care devine confidenta lui Rapunzel.

Când are loc premiera serialului?

Minunatul serial realizat de Walt Disney Animation Studios are premiera luni, pe 2 octombrie, la ora 17.00, pe Disney Channel. Serialul se va transmite de luni până vineri, la aceeași oră, 17.00.

Disney Channel anunță premiera Serialului O poveste încâlcită, o serie animată pentru copii, adolescenți și familiile lor, bazată pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17:00.

Prin urmare, nu vă faceți planuri la ora la care începe O poveste încâlcită pentru că ar fi păcat să ratați aventurile lui Rapunzel.

Dacă vrei să afli ce evenimente mi se par mie interesante și pe care le recomand? Urmărește rubrica Unde, când, cum de pe blogul meu. 🙂

Și pentru că lansarea serialului a avut loc la o întâlnire a grupului de bloggeri Digital Parents Talks la care am participat și eu cu Vlad, am profitat de ocazie și am făcut poză la panou cu el, dar și cu alte 2 bloggerițe faine, Carmen și Georgiana. 😉

Disney Channelanimație Disney ChannelO poveste incâlcită

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply Comunitate, Branding și SEO la Digital Parents Talks - Rahela Petrescu 22 octombrie 2017 at 7:02 pm

    […] distrat pe cinste la evenimentul Digital Parents Talks creat pentru ei pentru a anunța lansarea serialului O poveste încâlcită pe Disney Channel. S-au legat prietenii, s-au distrat împreună, ne-am fotografiat, am mâncat […]

  • Scrie un comentariu