web analytics

La mare eu nu plec vreodată fără…

fotografie subacvatică

Acum vor veni toți și vor spune care mai de care: protecție pentru piele, costum de baie, companie bună, chef de distracție, bani, loc de cazare și multe altele. Da, da, da! Toate astea sunt importante și îmi vine greu să cred că ai pleca la mare fără bani și într-o companie de nedorit. Fără cazare, poate. În articolul anterior despre plecările la mare am spus cam ce îmi iau eu aproape de fiecare dată când vreau să merg la mare.

Haideți să fim practici

Care este chestia aceea fără de care nu poți pleca la mare, pur și simplu? Suntem în era vizualului. Internetul geme de imagini care mai de care mai atrăgătoare, doar-doar vor intra potențialii clienți pe site-ul lor și vor cumpăra produsele lor și nu ale concurenței.

În plus, dacă te uiți de-a lungul plajei, pe nisip, pe șezlonguri, pe malul mării, între valuri, nu cred că mai există cineva care să nu își facă fotografii. Mai amuzante, mai serioase, mai bune, mai puțin bune, toți își fac fotografii.

la mare

Și până la urmă ce iau mereu cu mine la mare?

Și dacă avem telefoane, aparate foto (semi) profesioniste și nu ne dezlipim de ele nici măcar în apă, de ce să nu putem să facem fotografii și în apă? Aici intervine partea practică de care ziceam. O să vrei să faci filmulețe cum înoți ca o sirenă, cu părul despletit, unduindu-se de la valuri sau fotografii iubitului tău care înoată mai mult pe sub apă. Vei avea nevoie de o husă de protecție ca să poți băga aparatul foto sau telefonul sub apă, nu?

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu