web analytics

Nu ai nevoie de artificii ca să te simți frumoasă

Trăiesc într-o perioadă când aproape orice femeie știe ce trucuri să folosească pentru a atrage privirile. Asta pentru că dacă atrage destule priviri, înseamnă că este frumoasă. Așa îi spune societatea. Femeile frumoase sunt admirate, cele mai puțin frumoase, nu. Indiferent de ce calități minunate are, de realizările profesionale și personale, dacă nu este frumoasă, restul este apă de ploaie. Nu contează.

Easy like Sunday morning

Mai mult de atât, unei femei frumoase i se deschid ușile mai ușor, reușește să rezolve lucrurile mult mai rapid pentru că se găsesc mereu ”persoane săritoare” care abia așteaptă să le sară în ajutor. O femeie frumoasă are trecere. Nu este deloc corect. Nu este deloc etic. Nu așa ar trebui să funcționeze lucrurile. Dar, din păcate, asta este realitatea.

Eu sunt de părere că o femeie frumoasă este o femeie cu atitudine. Care are încredere în ea, care zâmbește pentru că știe că este mai mult decât un chip plăcut, care pășește ca și cum pământul de dedesubt este tot al ei și succesul este în fața ei, trebuie doar să întindă mâna să îl apuce. O femeie frumoasă este o femeie care emană feminitate fără să își dea seama de acest lucru. Sau dacă a conștientizat avantajul acesta, nu îl folosește în exces.

Ea știe cine este și ce este și nu are nevoie de artificii și de trucuri pentru a convinge pe cei din jur că este frumoasă. Ea este frumoasă pentru că este ea. Fără rimel în straturi groase, fără ruj în exces și fără haine care tind spre indecent. Nu are nevoie să arate că este femeie, pentru că nimeni nu are vreun dubiu legat de ea.

Feminității îi stă bine cu bijuterii discrete

Și atunci… singurele accesorii pe care le consider potrivite unei astfel de femei frumoase sunt acele bijuterii simple, discrete, care nu îi pun în umbră feminitatea. Dimpotrivă, o accentuează fără să o transforme în ceva strident, neplăcut. Eu, personal, prefer bijuterii din aur alb sau bijuterii din argint. Mi se par a fi cele mai discrete. Și accesibile ca preț, desigur.

De exemplu, îmi place foarte mult brățara de alături. Este din argint, simplă, dar sofisticată în același timp. Recunosc, prefer inele, nu brățări.  Dar, uneori, se găsește câte un model care îmi fură inima. Semnul infinit reprezintă multe lucruri: de la ideea de Dumnezeu fără început și fără sfârșit, la perfecțiune și la abilitatea de a merge mai departe, fără oprire.

În plus, brățara are și o perlă de Majorica, ceea ce îi dă aerul de sofisticare. Acest tip de perle sunt, de peste 100 de ani, perlele Insulei Mallorca. Sunt create manual cu elemente naturale, marine și sunt identice cu cele mai veritabile perle, combinând simplitatea și pasiunea în cel mai plăcut fel.

Ce îmi place la o astfel de brățară este că o poți asorta în orice moment al zilei. Arată la fel de bine și completează cu succes orice ținută. Ca ținută de seară, de ieșit cu fetele în oraș, mi-ar plăcea o combinație ca în imaginea de lângă. Feminitatea detaliilor face ca machiajul să nu mai fie necesar. Un ten îngrijit, un zâmbet sincer și bijuteria potrivită te face să pășești cu încredere, bucurându-te de compania prietenelor.

Sursă media: shutterstock.com / cont instagram BBCollection / bb-shop.ro

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu