web analytics

Din nou despre Noaptea albă a produselor

noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

După cum deja v-am spus, sunt blogger oficial la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs organizat de Asociația Atelierul de Creație pe 22 octombrie 2016, la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr.5), între orele 19:00 și 04:00.

Ceva despre creatori și designeri?

Vă puteți aștepta la un număr de 27 de creatori și designeri din diverse zone creative: graphic design, sculptură, design de produs, produse unicat sau artă vizuală). Evenimentul se dorește a fi o expoziție omogenă și inspirațională de artă contemporană. Cu ajutorul acesteia veți reuși să aveți o imagine de ansamblu asupra stării designului de produs românesc.

Ce altceva interesant se va mai întâmpla?

Cum adică? Nu sunt de ajuns creațiile de care vorbeam mai sus? Ei bine, desigur că sunt un motiv mai mult decât suficient să fiu interesată să ajung la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, dar mă bucură să aflu că și Galeria de Artă Artfooly își va expune lucrările în cadrul acestui eveniment.

Atmosfera perfectă pentru stimularea creativității, pentru contemplarea expoziției, dar și pentru networking va fi asigurată de pianistul Alex Racoviță și de DJ Grobby Anne.

Declarația directoarei culturale a proiectului

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este o oportunitate viabilă de networking, comunicare și activare interdisciplinară pentru vizitatori și expozanți, într-un spațiu de consum de cultură insolit – Centrul Cultural Casa Artelor. Pentru o seară, curatoriem o expoziție contemporană cu produse de autor și de designer.Mihaela Ion

Unde poți urmări Noaptea albă?

Dacă nu poți ajunge, poți urmări fragmente de eveniment pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, dar și pe pagina mea oficială de Facebook.  Voi transmite în timp real momente din ceea ce se întâmplă în timpul evenimentului. Asigură-te că urmărești hashtag-ul oficial al evenimentului: #blanchenuit.

Câteva fotografii reprezentative pentru eveniment și asociație

oglinzi

noaptea-alba-20152

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu