web analytics

Nici o zi la mare fără pălărie, rochii vaporoase și sandale

la mare

Da, știu. Anul ăsta nu am ajuns decât o zi la mare. Asta e. Viața e nasoală uneori. Și nu, anul ăsta nu am apucat să port pălărie la mare. 🙁 Am adormit la soare cu pălăria lângă mine. Nu mă întrebați cum m-am simțit săptămâna care a urmat. Să trecem peste asta.

Evident că sunt alte chestii mai importante decât pălăriile, rochiile și sandalele, pe care trebuie neapărat să le iei cu tine când pleci la mare. De exemplu, OBLIGATORIU trebuie protecție pentru piele și păr. Am scris mai multe despre asta aici.

Apoi desigur, mai este și costumul de baie. Care am descoperit că nu e absolut necesar pentru unele persoane sau este opțional pentru mine. Cum așa? Păi am descoperit că există lenjerie intimă care se comportă foarte bine la apă, adică nici nu te prinzi că nu e costum de baie. Prin urmare, 2 în 1.

Apoi, mai sunt ochelarii de soare care îți ascund ochii de razele nemiloase ale soarelui. Plus că îți oferă și un look sofisticat sau jucăuș, prețios sau clasic. Asta în funcție de modelul și culoarea ochelarilor.

Și apoi desigur, vin pălăria cu boruri mari și rochiile vaporoase. Pentru mine, cel puțin, nu există să merg la mare și să nu car după mine pălăria mea preferată și cel puțin 3-4 rochii vaporoase. Chiar dacă mă duc pentru 2 zile. Păi este rochia de mers la plajă dimineața. Apoi o altă rochie după-amiaza, când te întorci pe plajă. Apoi vine ieșirea de seară, când ești practic obligată să îți iei o altă rochie și eventual un șal, în caz că adie mai tare briza. Dintr-un foc s-au făcut 3 rochii. Acum îmi dați dreptate?

sandale

Am ajuns la ultimul obiect fără de care nu aș pleca la mare: sandalele. Trebuie să fie chic, comode și să se potrivească la toate rochiile de mai sus. Gata! Bagajul este gata. Acum mă pot bucura de soare și de apă cât vreau.

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply La mare eu nu plec vreodată fără... - Rahela Petrescu 20 august 2016 at 1:22 am

    […] cred că ai pleca la mare fără bani și într-o companie de nedorit. Fără cazare, poate. În articolul anterior despre plecările la mare am spus cam ce îmi iau eu aproape de fiecare dată când vreau să merg […]

  • Scrie un comentariu