web analytics

Mărțișoare apărute dintr-o joacă

mărțișoare
Pe Ana-Maria am cunoscut-o când cu Festivalul Științei. Mi-a plăcut de ea instant. Ea susține că și ei i-a plăcut de mine imediat. A fost ”îndrăgosteală la prima vedere”, cum s-ar zice.  😀
Pe oamenii faini nu ai încotro, trebuie să îi placi de prima dată când îi întâlnești. Pe lângă multele activități în care este implicată de obicei, mai nou a mai găsit ceva să facă.

”Mărtișoarele au fost o joacă pentru mine”

Da, s-a apucat să creeze mărțișoare. A început ca o joacă. A vrut să facă unui prieten câteva mărțișoare. Băiatul are multe colege la serviciu și Ana-Maria i-a sărit în ajutor. Și din ianuarie nu se mai oprește din tăiat, lipit și ambalat. Și bine face! Pentru că ce iese din mâinile ei este artă!

Mărțișoare pictate și din fetru

A ales să facă mărțișoare din fetru. Nu și-a popus asta, dar fără să își dea seama, aproape toate au ieșit la fel de mari, adică de aproximativ 9 X 5 cm. Pe lângă combinațiile doar din fetru colorat, și-a zis să experimenteze și cu pictura. Așa că unele sunt și pictate. Nu s-a putut abține să experimenteze, prin urmare, unele sunt în diverse combinații de materiale.
Nu am pus aici toate mărțișoarele pe care le face ea. Am zis să mai las și puțin mister, ca să vă determin să îi scrieți să aflați ce mai are și să comandați creațiile ei.

Vrei mărțișoare altfel? 

Știu că vă plac mărțișoarele create de Ana-Maria. Dar nu trebuie să vă opriți doar la a le admira. Comandați mărțișoare pentru că sigur veți face senzație! îi puteți scrie comanda voastră Anei-Maria la adresa de mail anacrafty@gameart.ro. Prețurile sunt mai mult decât abordabile, adică între 8 și 15 lei. Nu prea mai văd motive care să vă rețină din a comanda mărțișoare handmade de la Ana-Maria. 🙂
Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu