web analytics

Mai sunt 14 zile până la Crăciun

Deși mai e atât de puțin până la Crăciun, nu pot spune că simt fiorul entuziasmului. O fi pentru că sunt prea ocupată la birou sau pentru că încă nu am făcut bradul acasă. Dar fac tot posibilul să încep să simt magia momentului. Iar reclame precum cele de mai jos își fac treaba de minune.

Ce cadou mai frumos poți face decât timpul tău?

Ce poate fi mai important decât să petreci timp cu cei pe care îi iubești și care te iubesc? Ce poate fi mai frumos decât atât? Cu ce poți înlocui prezența ta? Crezi că lucrurile te pot înlocui? Atât de neimportant te crezi? Think again.

Familia este ce contează mai mult

Familia nu este formată doar din cei cu care ai în comun un ADN sau un certificat care zice că sunteți familie. Nope. Familie sunt toți cei de care te simți apropiat și care îți sunt alături atunci când ai nevoie, pe care îi ajuți și care te ajută la orice oră din zi și noapte și cei care se bucură de orice nimic pozitiv din viața ta.

https://www.youtube.com/watch?v=TliScsnagc4

O întoarcere acasă plină de emoții

Și Lidl este de partea mea cu abordarea Crăciunului. Este despre apropierea de familie. Este vorba despre reîntoarcerea acasă. Despre relații, despre amintiri, despre ce a fost frumos, iar acum este și mai frumos.

https://www.youtube.com/watch?v=Yv_qvInbiss

Reclama asta este despre Vlad (chiar dacă nu e de Crăciun)

Da, în seara asta am realizat cât de mare a crescut Vlad. Și că deja trebuie să mă pregătesc pentru astfel de întâlniri. M-a emoționat și mi-a plăcut foarte mult reclama asta. Abia aștept să o pățesc și eu, ca și tatăl din reclamă.

https://www.youtube.com/watch?v=stTeuAXsLlM

Mai aveți propuneri de reclame frumoase de Crăciun? Îmi place și abia aștept să aflu de preferatele voastre. 🙂

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu