web analytics

Lansare carte ”Sunt la școală. Cum mă simt?”

ana-maria și corina
Minunata și extraordinara Ana-Maria Gălețeanu a comis-o iar. În ultima vreme o comite din ce în ce mai grav și nu știu cum se face de îi iese atât de des și de bine.

Despre ce e vorba? Ce a comis?

Ei bine, Ana-Maria a ilustrat încă o carte. Este vorba de al doilea volum din seria „Recunoaște Emoția”. În carte este o poveste frumoasă, inspirată din realitate, o poveste sensibilă care invită cititorul să își pună întrebări, să fie curios, dar, în același timp, îl și ajută să găsească răspunsuri. Această carte este recomandată copiilor între 7 și 10 ani.
Cartea este scrisă de Corina Bimbașa, iar ilustrațiile, cum vă spuneam sunt realizate de prietena mea Ana-Maria Gălețeanu. Detalii despre lansare găsiți mai jos.

Unde și când are loc această lansare de carte?

Evenimentul de lansare a cărții ”Sunt la școală. Cum mă simt?” din seria „Recunoaște Emoția” va avea loc pe 7 decembrie la ora 18.30 la Seneca AntiCafe. Intrarea este liberă!
Dacă vrei, poți da attend pe pagina evenimentului pe Facebook
Evident că voi merge la această lansare. Prima lansare am ratat-o pentru că eram plecată din țară. Dar acum nu mai scapă! Plus că îmi doream să ajung la cafeneaua asta. Acum împușc 2 iepuri dintr-un foc, deși nu sunt fan vânătoare. 😉

Photo credit: colecția Ana-Maria Gălețeanu

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu