web analytics

Jurnal de PR: Divina la Arc de Triomphe

16 mai, 2016 – Londra

Îmi vine să urlu! Simt cum îmi pulsează tâmplele ca nebunele și sângele cum începe să fiarbă. De la prima oră a dimineții, Divina nu mai contenește cu cererile ei absurde, contradictorii și nebune. Nu era prima dată când se comporta ca o divă, dar astăzi, parcă întrece orice așteptări! Și eram în serviciul ei de doar o lună!

– Nu uita să iei cremele de zi și de noapte, demachiantele de ochi și buze și cel pentru ten. Ah! Și crema de masaj. Când ajung, vreau un masaj atât de relaxant încât să uit că există orice altceva. Toate aparițiile și shooting-urile astea mă obosesc îngrozitor de mult. Dacă ai vedea cercurile negre de sub ochi! Și mâine prezint Gala! Trebuie să fiu fresh! Iar de asta TU ești responsabilă! Ai pus și costumul de baie? Poate am chef să înot puțin, să îmi expun formele bine definite. Doar nu m-am dus degeaba în fiecare zi la sală. Că bine zic: au și sală bine echipată, nu-i așa? Rodrigo trebuie să mă antreneze în continuare. Nu îmi permit să mă opresc nici măcar pentru o zi! 

Și așa a ținut-o din secunda în care a deschis ochii, la prima oră. Mai am puțin și mă urc pe pereți! Aș putea să jur că minut de minut caută chestii din ce în ce mai multe și mai complicate, doar ca să mă scoată pe mine din sărite.

Pregătiri pentru calmarea divei

Mă uit cu îngrijorare pe site-ul hotelului. Pare a fi unul dintre cele mai potrivite hoteluri din București pentru Divina. Oare vor reuși să-i potolească pretențiile de divă?

giphyMă hotărăsc să mai verific o dată toate serviciile și facilitățile hotelului de 4* superior la care făcusem rezervare. E prima dată când ajunge în România și, ca de fiecare dată când ajungem undeva unde nu cunoaștem locul, sunt cu nervii la pământ, iar Divina joacă țonțoroiul pe ei.

Totul pare a fi în regulă. Camerele sunt spațioase, restaurantul este mediteranean, iar SPA-ul pare a fi fost făcut pentru Cleopatra. Ce n-aș da să am timp să mă răsfăț și eu puțin în jacuzzi alături de Thomas, iubitul meu. Bietul de el, de când cu promovarea noului film al Divinei, adică mai exact de o lună, ne văzuserăm doar vreo 3-4 zile. Și acelea întrerupte de apeluri din oră în oră de la DIVĂ.

Dar îmi place tot ce fac și tot ceea ce organizez eu iese perfect. Am încredere în propriile-mi puteri, dar asta până să înceapă EA cu tot felul de cereri. Am hotărât să am o discuție serioasă cu sales manager în care să îi explic toate temerile și îngrijorările mele privitoare la securitate, servicii, discreție și confort. Una câte una, toate acestea au fost demontate, deoarece crezul acestui hotel era să ofere servicii de lux, personalizate, croite pe nevoile și dorințele oaspeților. Am hotărât să îmi ascult instinctul și să am încredere în Hotel Arc de Triomphe Conference & Spa.

Am programat pentru Divina o saună și un masaj cu pietre calde în seara în care ne-am cazat și un masaj cu bambus înainte de Gală, câte o oră de antrenament dimineața și după-amiaza cu antrenorul ei personal, Rodrigo. M-am asigurat că în apartamentul pe care l-am rezervat pentru ea există acces la internet Wi-Fi, cosmetice Bio (acestea chiar erau din partea hotelului), că mini-barul era aprovizionat și că pernele erau din material nealergenic. Oh! Era să uit! Șampania și ciocolata! Acum totul era perfect.

20 mai, 2016 – București

Oare va fi totul pe placul Divinei?

A sosit și ziua Z. Limuzina pusă la dispoziție de , managerul hotelului ne întâmpină la intrare și neă conduce personal în camera generoasă a Divinei, urmați de armata noastră de bodyguarzi, secondată fiind de cea a hotelului. Eu țineam degetele încrucișate, pentru noroc. Totul era perfect. Din cameră nimic nu lipsește, nimic nu e nelalocul lui. Divina a aruncat un ochi în baie la cosmeticele bio, apoi a verificat pernele (erau din material nealergenic), a luat o ciocolățică și mi-a zâmbit. I-am zâmbit la rândul meu, iar managerul hotelului s-a relaxat, ne-a zâmbit la amândouă, ne-a urat ședere plăcută și a plecat fredonând. Scăpase. Am trecut în revistă cu Divina ce i-am programat pentru seara asta și pentru mâine. Și dintr-odată aud vocea Divinei:

– Este absolut minunat aici! Ai făcut alegerea perfectă! Abia aștept să mă las pe mâinile maseurului. Știi ce? Anunță că vei urma și tu aceleași tratamente ca și mine. Hai, ia niște prosoape și costumele de baie! Mergem împreună la masaj! 

sd4

Nu îmi vine să cred că este în toane atât de plăcute, dar mă execut rapid. Nu vreau să se răzgândească pentru că am nevoie de relaxare ca de aer. Mai întâi intrăm amândouă la saună și jacuzzi, iar apoi vine rândul masajului. Închid ochii și tot ce m-a îngrijorat și m-a ținut în priză până acum a dispărut sub mâinile dibace ale maseurului. Cu siguranță știe ce face. Iar pietrele calde nu fac decât să alunge întregul stres acumulat în ultima lună și sper eu și pe următoarea lună. 🙂 Divina se apropie de mine și, după expresia feței știu că și ea este la fel de în al nouălea cer ca și mine.

Oliviers este pe gustul nostru

Ne urnim cu greu de la SPA. Ne-a convins doar faptul că vom mânca la un apreciat restaurant mediteranean. Am citit acum vreo 3 săptămâni un review al unui chef cunoscut român pentru Bio Restaurantul Oliviers din cadrul hotelului și acesta a fost un punct important în alegerea cazării. Adi Hădean, căci despre el este vorba scria:

„Preconcepția care se referă la restaurantele de hotel (mâncare scumpă și proastă) a mai primit o lovitură ieri, cu ocazia cinei pe care am luat-o aici aseară. […] Mâncarea, foarte bună, a venit destul de repede și a fost suficient de bună și de atent servită încât să mă convingă să scriu articolul acesta, pe care nu i-l datorez nimănui.”

14573016_1500297559997244_3891881431447330885_nPrin urmare, după așa momente de uitare a tot și toate, nu putem decât să încercăm bucătăria restaurantului Oliviers. Divina alege să se încreadă în recomandările bucătarului chef și optează pentru Salată de caracatiță, acompaniată de un vin roșu îndrăzneț, cum este Cabernet Sauvignon. Eu rămân fidelă preferatelor mele: tabouleh , hummus, salată de vinete, tzatziki, însoțite de foccacia făcută în casă și udate toate acestea cu un pahar de vin de la Vinarte. Simt cum papilele mele gustative îmi mulțumesc pentru alegerile gastronomice făcute și mă fac să le promit că revin să mai încercăm și alte mâncăruri. 🙂

Moș Ene este prietenul celor de la Arc de Triomphe

Divina renunță la ora de sport pe motiv că e prea relaxată, așa că se va duce la somn. Îi urmez exemplul și mă afund fericită în așternuturile albe, ce îmi mângâie nările cu o dâră ușoară de parfum de lavandă. Adorm felicitându-mă că am optat pentru micul dejun în cameră pentru amândouă. Mă simt ca și cum sunt într-o mică vacanță, deși sunt la datorie.

21 mai 2016 – București, Hotel Arc de Triomphe

13620163_1408720079154993_7408179224676781345_nMă trezesc buimacă. O bătaie insistentă la ușă mă trezește de-a binelea. Este Divina, plină de viață după ora de antrenament, cu tava cu micul dejun în brațe. Arăta delicios! Din fericire, în spatele ei se întrevede și micul meu dejun. Luăm micul dejun împreună, ca două prietene vechi și apoi plecăm în explorarea orașului. Cei de la recepție, la rugămintea mea, au alcătuit o listă cu obiective pe care nu trebuie să le ratăm, dacă vrem să surprindem aerul Bucureștiului. Din fericire, suntem în centru și începem cu un tur de 2 ore prin București care ne-a permis să vedem obiectivele principale ale orașului.

O plimbare scurtă prin Muzeul Satului și apoi luăm Centrul Vechi la pas, amândouă, uimite de frumusețea clădirilor și a străzilor, ne oprim la Carul cu Bere pentru prânz și apoi ne întoarcem în grabă la hotelul nostru. Doar Divina are programate oră de antrenament și masaj cu bambus! Din fericire, experiența de seara se repetă și mă bucur și eu de terapia pentru suflet și corp oferită de masajul cu bambus. Trebuie să recunosc, vizitele mele la SPA sunt partea mea preferată a șederii aici. Acum că s-a încheiat, mă simt mai tonifiată deja și mai revitalizată și echilibrată.

Perfect până la ultimul detaliu

Cât Divina este machiată și coafată de echipa ei, eu îmi permit luxul de a mă plimba puțin prin hotel. Totul emană bun gust, rafinament, eleganță, lux. Adică exact ceea ce apreciază Divina și, trebuie să recunosc, și eu.

fucking-reception

După Gală, Divina se hotărăște să mai rămână o zi ca oaspete al Hotelului Arc de Triomphe pentru a se putea bucura încă o dată de un masaj cu pietre calde și o cină la Oliviers.

22 mai, 2016 – București, în drum spre aeroportul Henri Coandă

Înainte de a pleca, Divina a ținut neapărat să semneze cartea de oaspeți a hotelului și să facă o poză cu personalul. Și neașteptat, a promis că va reveni cu siguranță cât de curând posibil. Pe drumul către aeroport, Divina mă privește în ochi și îmi spune cu o voce fermă:

–  Îți mulțumesc că ai ținut cont de toate pretențiile mele. Sinceră să fiu, nu credeam că vei găsi un loc unde eu să mă simt atât de bine și să mă relaxez total. Te-ai descurcat admirabil! Te rog să le trimiți o amintire celor de la hotel. În special maseurului. Parcă mi-a ridicat o greutate de pe umeri cu doar 2-3 ședințe de masaj! 🙂

Am notat în agendă solicitările ei, mustăcind ca o pisică mulțumită că a reușit să lingă borcanul cu smântână. Cariera mea urma să ia o turnură pozitivă. Simțeam asta.
Am uitat să mă prezint.

Sunt Clara, PR-ul Divinei.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2016. 🙂

 

Sursă media:

pagina oficială de Facebook a Hotel Arc de Triomphe

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu