web analytics

Instagram lansează un feature business foarte important

tag instagram

Instagram permite acum (nu în România, cel puțin încă nu) ca produsele brandurilor să poată fi etichetate (tag-uite) în poze. Cool, right? Deocamdată, aplicația deținută de Facebook testeză postări organice care permit unor branduri să eticheteze în fotografii produse cu link direct către site-ul brandului. Feature-ul se lansează având printre parteneri  pe Kate Spade, J. Crew, Warby Parker și Macy.

product tag featurePractic, pentru mine și tine, acest lucru înseamnă că poți cumpăra produse pe care le descoperi pe Instagram direct prin aplicație, fără a mai fi nevoit să cauți produsele respective pe site-ul brandului. Având în vedere că vice-președintele  James Quarles spune că 60% dintre instagrammeri află despre produse și servicii din aplicație, iar 75% susțin că întreprind acțiuni precum vizitarea site-ului, cercetare și menționarea către un prieten a celor descoperite, eu zic că este un feature binevenit.

Încet-încet, Instagramul se transformă în mai mult decât un loc unde lași inimioare și postezi poze din călătorii sau cu ce faci tu zilnic. Cu ajutorul acestui feature brandurile pot începe să monetizeze la modul real contul lor business de pe Instagram.

Să vedem, însă, cum arată feature-ul, cât de ușor e de folosit și cât de mult ajută în realitate brandurile. Revin cu info când am acces la feature. 🙂

Sursă info și foto: 

adweek.com

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu