web analytics

Implant de păr în Turcia – de-a fir a păr

Până acum câțiva ani, era o mică tragedie să ai o podoabă capilară care prefera să te părăsească decât să rămână alături de tine toată viața. Remediile propuse de medici sau de firmele de cosmetice nu făceau decât să amâne cu puțin momentul sau chiar să îți vândă iluzii. Nu exista soluție permanentă.

Soluția cea mai eficientă împotriva căderii părului

Lucrurile s-au schimbat de ceva vreme. Nu mai ești sortit veșnicelor glume despre chelie: că s-a luminat încăperea când ai intrat, mirări cum de știi unde știi până unde să te speli pe față și altele de genul.

De când a apărut și s-a popularizat opțiunea de implant de păr, poți chiar să previi apariția cheliei și să nu mai fii supus(ă) stresului de a te vedea expus(ă) glumelor proaste ale celor din jur.

Am câțiva cunoscuți care au apelat la implantul de păr și am fost curioasă să văd ce părere au, cum se simt și dacă sunt mulțumiți de rezultate. Toți cei pe care i-am întrebat erau foarte mulțumiți și încântați, în același timp, de rezultate.

Prin urmare, m-am gândit să vă povestesc puțin despre implantul de păr și chiar să vă sugerez Clinica Esthetica Global din Turcia, clinică ce oferă servicii complete pe acest segment. Dacă vrei să faci un tur al unei clinici Esthetica, vezi linkul acesta de Youtube.

Tipuri de implant de păr și tratamente

Înainte de a intra puțin mai în adâncimea subiectului, hai să vedem de câte tipuri sunt implanturile de păr, pentru ca tu să ai o idee încotro să studiezi mai mult situația și să alegi ce e mai bine pentru tine.

Trebuie să ai în vedere că tratamentul se face într-o singură ședință, operația durează 6-8 ore, cu anestezie locală. Te poți întoarce la viața normală imediat, dar recuperarea completă va avea loc în 10 zile. Persistența implantului de păr este permanentă.

Nu trebuie să uiți că suntem toți diferiți, iar acest lucru înseamnă că durata tratamentului, planificarea și rezultatele pot fi diferite. Informațiile pe care le ofer eu aici sunt un rezumat dintr-o gamă largă de exemple din partea clinicii.

1. Transplant de păr DJI PLUS GOLD

Aceasta este una dintre cele mai noi tehnici de implant de păr. Practic, metoda constă în utilizarea unui stilou special cu vârf de aur, ce dechide canalele și plasează foliculii de păr în acelați timp. Avantajul major al unui transplant de păr este nu doar că oferă o recuperare mai rapidă, dar crește semnificativ frecvența părului și rezultatele sunt dintre cele mai naturale.

Procedura durează între 6-8 ore și se face în cadrul unei singure sesiuni, cu anestezie locală, nefiind necesară spitalizarea.

2. Transplant de barbă, mustață și sprâncene

În prezent nu există un tratament cosmetic sau medicamentos care să stimuleze creșterea părului în zone fără păr, printre care și barba, mustața sau sprâncenele. Implanturile de barbă sunt soluția unică pentru lipsa creșterii părului, pentru ascunderea cicatricilor, arsurilor sau pentru subțierea bărbii. Pentru a evita cicatricile, foliculii sunt luați prin metoda FUE unul câte unul.

Procedura durează între 6-8 ore și se face în cadrul unei singure sesiuni, cu anestezie locală, apare o sensibilitate care durează 1-3 zile, nefiind necesară spitalizarea. Întoarcerea la viața normală poate dura o zi.

3. Implant de păr cu tehnica percutan

Este o metodă inovatoare ce implică extragerea a două sau mai  multe grefe din  zona destinată cu densitate suplimentară. Metoda are mai multe avantaje: permite o vindecare mai bună a zonei și o strângere mai fermă a grefelor, se obține un aspect natural și mai este și o procedură nedureroasă, pentru că se va aplica un anestetic local.

Procedura durează între 6-8 ore și se face în cadrul a 1-2 sesiuni, cu anestezie locală, nefiind necesară spitalizarea.

4. Implant de păr fără durere și fără ras

Prin această metodă se face tratamentul cu anestezie locală, fără durere, cu o mare rată de succes a procedurii datorită combinării tehnicii percutanate cu acul specializat de safir. Utilizarea acestei tehnici reduce sângerarea în timpul operației și umflarea capului în urma procedurii.

Procedura durează între 6-8 ore și se face în cadrul a 1-2 sesiuni, cu anestezie locală, nefiind necesară spitalizarea.

5. Implant de păr la femei

Chiar și femeile se confruntă cu căderea excesivă a părului și, din nefericire, niciun produs cosmetic nu poate stiluma creșterea părului. Netratat, se poate ajunge la pete de chelie. Implanturile de păr sunt obișnuite și în cazul femeilor și se fac cu succes, chiar dacă sunt gândite ca o procedură pentru bărbați.

Din fericire, la procedura cu metoda FUE nu este nevoie ca părul să fie tăiat pentru implant. În plus, zona donatoare nu este vizibilă, chiar și când părul este prins în coadă.

Procedura durează între 6-8 ore și se face în cadrul unei singure sesiuni, cu anestezie locală, apare o sensibilitate care durează 1-3 zile, nefiind necesară spitalizarea. Întoarcerea la viața normală poate dura o zi.

6. Mezoterapia – tratament împotriva căderii părului

Este cel mai inovator tratament de prevenția a căderii părului. Procedura constă în 2 terapii, de fapt: termoterapia și mezoterapia. Inițial, părul este masat și înmuiat cu abur ozonizat. Apoi urmează mezoterapia propriu-zisă, adică niște injecții cu ser special plin de vitamine și minerale naturale pentru păr.

Această procedură presupune între 4-6 sesiuni a câte 20 de minute, cu anestezie locală, apare o sensibilitate care durează 0-1 zile, nefiind necesară spitalizarea.

7. Transplantul de păr

Foliculii de păr sunt „recoltați” de la nivelul cefei şi  cunoscută sub numele de regiunea sigură, cu un micromotor numit RPM şi sub anestezie locala. Sunt 2 metode de pregătire a zonei pentru implant:

  • metoda clasică a fantei – presupune tăierea de fante în zonele cu foliculii de păr ce urmează să fie transplantați, tehnică ce ar putea să provoace necroze în zona de implant
  • tehnica percutană Sapphire – o tehnică folosită într-un  număr limitat de clinici – printre care și Clinica Esthetica-, presupunând transferarea foliculilor de păr în canale tridimensionale care sunt create cu ace foarte fine. Această tehnică presupune cel mai mic risc posibil de afectare a zonei de implant. Rezultatul este un păr des, cu aspect natural.

Procedura durează între 6-8 ore și se face în cadrul a 1-2 sesiuni, cu anestezie locală, apare o sensibilitate care durează 0-1 zile, nefiind necesară spitalizarea.

Rezultate în urma unui implant de păr

Nu vă pot arăta pe propria-mi piele care sunt rezultatele unui astfel de tratament, întrucât, din fericire pentru mine, nu sufăr de astfel de probleme. Dar am căutat pe website-ul clinicii și am descoperit câteva fotografii care arată foarte clar diferențele dintre cum arăta părul unor persoane când au intrat prima dată în clinică și cum arată acum, după tratamentul făcut la clinică.

Pun mai jos cele câteva poze descoperite pe website-ul lor oficial. Pare a fi chiar eficient un implant de păr, nu-i așa? 🙂

tratament împotriva calviției

Ce avantaje ai dacă alegi clinica Esthetica Global din Turcia?

Hai să vedem de ce să alegi să faci un implant de păr în Turcia. Pachetul medical oferit de această clinică include:

– consultație gratuită inclusă;

– analize medicale;

– cazare asigurată;

– transport hotel-aeroport/aeroport-hotel;

– recuperare după operație.

Uite că se poate să nu mai fii afectat(ă) pe termen lung de căderea părului și de aspectul inestetic pentru multe persoane. Dacă aș avea problema aceasta, eu aș alege cu siguranță să îmi fac implant de păr la o clinică precum Esthetica Global. Are mai multe tehnici inovatoare de a soluționa lipsa părului.

În plus, mai are și pachete complete medicale, care includ și cazarea și transportul de la și către aeroport și tot ce ține de procedura în sine. Prin urmare, tot ce ai de făcut, este să zbori în Turcia și acolo te preiau ei și se ocupă de tine până când te aduc înapoi la aeroport. Tu trebuie doar să plătești costul procedurii și să îi lași pe ei să își facă treaba. : )

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu