web analytics

Mă duc la Foto Union. Iar e Portret de femeie.

portret de femeie

Mi-aş dori ca acum să fiu la Digital Marketing Forum 2016 şi să scriu postarea de blog despre eventul acesta. Din motive subiective (dar şi obiective) sunt la birou şi am luat o pauză pentru a scrie o postare pe blog. Scurtă. Am ales să scriu din nou despre Foto Union şi al său proiect Portret de femeie. De ce? Am mai răspuns la întrebarea asta. Îmi place de ei şi îmi place de mine când mă fotografiază ei. 🙂

Imaginea de mai sus nu este de la Portret de femeie. Este dintr-o seară când am descoperit la ei muzica celor de la Nouvelle Vague. Cum ar fi melodia ASTA. De câte ori am fost la ei mi-a plăcut starea bună pe care o transmit. Pleci mai încrezător, mai sigur pe tine, mai frumos parcă. Şi clar nu e de la Photoshop! Dar au ei metodele lor de a te face să te relaxezi şi să fii tu însăţi/însuţi.

portret de femeie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu, nici asta nu e de la Portret de femeie. Este o fotografie after-shooting, în frumoasa recepţie a Grand Hotel Continental.

 

portret de femeie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şi da, ăsta e primul Portret de femeie la Foto Union. Şi îmi place maxim, deşi nu e cea mai bună grimasă a mea. :)) De ce îmi place? Pentru că în mulţimea aceea de femei care voiau să arate cât mai bine, eu m-am găsit să fac o fotografie altfel. De fapt, Foto Union a vrut. Şi mie mi-a plăcut.

Prin urmare, mai sunt câteva zile şi voi merge la ei pentru un nou portret marca Foto Union. Abia aştept. Anul ăsta va fi la Cărtureşti Carusel. Sunt curioasă ce va ieşi.

Revin cu (po)veşti! 🙂

Photo credits:

colecţia personală alcătuită cu ajutorul Foto Union

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply Surpriza Foto Union - Rahela Petrescu 1 martie 2016 at 12:17 pm

    […] că am mai scris despre Foto Union şi AICI şi AICI şi probabil voi mai scrie. Ideea e că îmi plac ediţiile astea de tipul PORTRET DE… Anul […]

  • Scrie un comentariu