Îmi place să cred despre mine că nu sunt uitucă. Că nu uit mereu unde îmi las cheile, că știu întotdeauna unde este cartela de la mașină, că telefonul este mereu acolo unde cred eu că este. Ei bine, nu. De fiecare dată îmi caut agitată cheile pentru că ajung la ușa blocului cu câteva pungi grele de cumpărături, iar afară este frig de crapă pielea instant pe mine. Cartela este mereu în aproape ultimul loc unde m-aș gândi să caut, iar smartphone-ul (smarfionul) …mereu trebuie să rog persoane să mă sune să îl găsesc. Cel mai greu este când telefonul nu mai are baterie și trebuie să îl găsești.
Telefonul meu cred că mă urăște
Dacă mai am șanse la chei și la cartelă să le găsesc, ei bine, telefonul este extrem de sceptic în a-și petrece timp în compania mea. Preferă să rămână pe masa din sala de mese de la birou, în timp ce eu mă întorc la birou plină de chef de…muncă (a se citi somn). Dacă mă duc la contabilitate cu niște facturi, cu siguranță următorul pas când mă întorc la birou este să sun la fete să le întreb dacă telefonul meu a rămas acolo – desigur că este acolo.
Uneori chiar este lipsit de chef să mă însoțească la muncă și preferă să rămână să lenevească în pat, cât timp eu mă stresez la birou în eforturile de a-mi face jobul bine. Aiurea este că îl folosesc intens. Și am mereu nevoie de el, fie că e vorba de muncă, fie că e vorba de făcut fotografii pentru instagram sau de vorbit cu familia sau prietenii. Smartphone-ul a fost martorul diverselor încercări de hairstyling. Și dacă asta ar fi singura problemă…
Telefonul meu este excentric
Asta ca să nu îi spun că îi lipsește vreun șurubel, ceva… Când mi-e lumea mai dragă, hop-țop se aruncă în cap. Și dacă nu i-aș fi spus că nu îi face bine, dacă nu l-aș fi consiliat, eu crezând că are probleme de adaptare la noul mediu, fiind nou în zonă. Nimic. Nimic nu funcționează. Cum prinde un prilej, cum se aruncă din mâna mea către hăul ce mi se așterne la picioare. Alteori se aruncă direct spre pereții din jur și face asta fără să poarte echipament de protecție!
Știi, uneori, am impresia că o face special, ca să mă supere. Parcă îi face plăcere să mă vadă cum mă arunc după el, în încercarea de a-l prinde, pentru a evita un dezastru total. Sunt unele momente când mi se pare că pe ecranul lui apare un zâmbet răutăcios, urmat de un râs diabolic menit să îmi arate că nu eu sunt șefa, că face fix ce vrea, când vrea.
De ce trebuie să iau folie protectoare pentru smartphone?
După toate peripețiile avute cu telefonul meu actual (dar și cel anterior, care are ecranul ca și cum Vlad s-ar fi jucat cu un baros pe ecran), am ajuns la concluzia că trebuie să îmi dotez smartphone-ul cu folie protectoare. De ce? Dacă ești și tu, ca și mine, cu 2 mâini stângi, împiedicate și alunecoase, telefonul tău este mereu în pericol să devină o grămăjoară inutilă.
5 motive ca să cumperi folie protectoare pentru smartphone-ul tău
- Nu se sparge ecranul. Dacă scapi telefonul pe jos și cade pe ecran, ecranul nu se sparge (e încercată treaba).
- Protejezi ecranul împotriva zgârieturilor. Femeile știu ce se întâmplă cu un telefon aruncat în poșeta – se zgârie de la cheile aruncate pe acolo sau poate de la agrafa de documente rătăcită la fundul genții sau poate chiar o forfecuță de unghii (?)
- E mai ieftină o folie decât un telefon nou. Fie că mâinile alunecoase sunt ale tale sau ale unui prieten, tot ieși mai ieftin dacă folosești folie protectoare. Plus că o folie protectoare pentru smartphone arată mult mai bine pe un telefon decât o husă. Husa face telefonul să pară grăsun.
- Poți cumpăra la preț redus. Că tot vine Valentine’s Day, în perioada 10 – 14 februarie poți lua folii protectoare la preț redus de pe https://www.smartprotection.ro. Ai putea să cumperi o folie protectoare pentru smartphone cadou pentru jumătatea ta dar poți lua una și pentru tine! Și telefonul tău are nevoie de protecție, nu?
- Are proprietăți regenerative. Am lăsat la urmă punctul ăsta pentru că mi se pare foarte fain. Foliile de pe site-ul de mai sus sunt foarte tari. Au proprietăți regenerative. Am mai scris eu ceva asemănător despre un blat de bucătărie cu proprietăți regenerative. Adică la căldură dispar zgârieturile. Cam așa și la foliile astea, doar că nu e nevoie de căldură. Trec de la sine zgârieturile. Ca să nu mai zic de faptul că păstrează claritatea și culorile ecranului.
Sunt singura care are astfel de probleme cu telefonul? Acum nu știu dacă să spun ”Sper că da!” sau ”Ce bine că sunt singura!”. Oricum ar fi, vă sfătuiesc din propria experiență să vă luați folie protectoare. Știți cum e vorba aia, nu? Telefonul vostru vă va mulțumi! 😀
2 Comentarii
Când eram eu pe bicicletă, la spinning, și când telefonul a căzut de pe bicicletă și abia începusem ora … Și a trebuit să stau 50 de minute cu întrebarea… Ce s-a spart, cât s-a spart, oare…?
După ce am coborât de pe biclă și am văzut că era intact, nici măcar folia nu pățise nimic, pentru că era bine lucrată am strigat: trăiască foliaaaaaa!
:)) Cum ziceam, nu știu dacă să mă bucur sau să îmi pară rău pentru situațiile astea.
Dar sincer, mă smt mai bine când aud că și alții au 2 mâini stângi cu telefonul.
Noroc mare cu foliile astea. Primul lucru pe care îl fac după ce îmi iau telefon nou este să îl îmbrac cu tot felul de chestii de protecție, de la folie la husă și eventual pernuțe legate la fund. :)))