web analytics

Filmul perfect

cel mai bun film

Vi s-a intamplat sa incepeti un film si dupa 5-10 min sa va dati seama despre ce va fi vorba in film, care este intriga si care este finalul? Mie mi se intampla mult prea des. Ceea ce ar putea fi intr-un fel flatant; dar de fapt este chiar foarte enervant. Ma plictisesc tot restul filmului. Sau incep sa caut erori regizorale, greseli de exprimare, incep sa vad partea amuzanta si nevazut a de ceilalti a scenariului, chiar daca filmul se vrea unul trist.

La acest moment am peste 10 seriale pe care le urmaresc in paralel. (Desigur, asta se intampla pentru ca serialele astea au enervantele pauze intre sezoane.) Pe langa top ce 10 seriale ajung sa vad si 3-4 filme pe saptamana. Sunt devoratoare de scenarii. Imi place sa caut filmul perfect, filmul facut pentru mine. Sunt atat de putine filme care se lipesc de mine, incat chiar sunt suparata pe industria filmului. Chiar atat de jos sunt standardele noastre cinematografice incat orice filmulet de duzina urca in topuri cu o viteza ce ar lasa Veyron-ul cu ochii in soare?

Mi-ar placea sa aflu care sunt filmele care „s-au lipit” de voi. Desigur, in spatele acestei placeri, se afla si o componenta egoista: vreau sa mai aflu filme bune. Poate imi satisfac foamea de filme bune. Prin urmare…Ce filme v-au ramas in suflet? Care este productia cinematografica langa care ati bifa perfect?

Photo credits:

http://www.cinematographers.nl/

http://izzymedia.org/index.php?page=search/images&search=best+movies+of+all+time+top+100&type=images

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu