web analytics

Filmul din vis

coșmar

Te trezești cu o senzație amară și familiară de teamă în vine. Deschizi ochii și mai întâi încerci să te concentrezi să afli unde ești. Inima o simți că nu e la locul ei. Ceva s-a întâmplat. Ah, ești la tine acasă, pe canapea. Te-ai trezit din vis. Iar ai adormit la film.

Următoarele secunde îți aduc amintirile din somn înapoi. Simți cum iar ți se accelerează pulsul. Flash-uri îți biciuiesc creierul și ți se pare că te-ai întors iar în lumea viselor. Te uiți în telefon și realizezi că nu e telefonul tău. E al lui. Al criminalului. Oh! Și știe unde stai. Ambele case! L-ai dus și la părinți acasă! Nu mai ai scăpare.

Te uiți din nou la fotografiile fostelor lui iubiri. Deschizi mesajele și le afli numele. Le cauți pe Google și le găsești. Fiecare dintre ele e moartă. Ucisă cu sadism. De către El, iubitul tău. Iar șoferul autocarului nu mai oprea odată ca să cobori! Și îl vedeai pe el cum se uita zâmbind la tine și tu încercai sa pari relaxată, să nu simtă că știi.

Încerci să îți calmezi gândurile și trăirile și să te concentrezi pe ce ai de făcut. Da. Trebuie să suni repede la fratele tău să vină să te ia de unde ești. Apoi vei hotărî cu el ce ai de făcut mai departe. Dar ce te faci că El știe unde stai, știe cine ți-e familia, cine sunt prietenii tăi! Știe unde ești acum?!?! Când își va da seama că telefonul lui este la tine, va coborî și va veni după tine. Te și vezi murind tăcut, uitîndu-te în ochii lui, iar el bucurîndu-se de priveliște.

Frica îți inundă iar ființa și te panichezi. Te uiți înapoia ta. Ești între dealuri, e noapte și parcă e prea întuneric. Distingi totuși o silueta pe drum. Gândurile și pulsul o iau razna. Îți ridici capul confuză. Deschizi ochii și mai întâi încerci să te concentrezi să afli unde ești. Ah, ești la tine acasă, pe canapea. Te-ai trezit din vis. Iar ai adormit la film.

 

Photo credits:
http://innocent-nightmare.tumblr.com/image/21060715192

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu