web analytics

Fetița cu ochi de ciocolată

Mă îndrept spre fereastra atelierului meu și mă minunez – oare pentru a câta oară – de frumusețea priveliștii ce mi se desfășura în fața ochilor. Pervazul strălucea de la zăpada proaspătă ce căzuse cu o seară în urmă, renii mei erau fiecare la coliba lui, primenindu-se și pregătindu-se care mai de care mai frumos pentru misiunea importantă ce ne stătea în față. Elfii se grăbeau care încotro de la creație la producție și de la producție la ambalare, făcând ultimele modificări și verificări.

Iureșul ciucurilor roșii

În drumul lor, curajoșii mei elfi se pierdeau în noianul de zăpadă, ce îi depășea în înălțime. Le vedeam doar moțul roșu de la căciulile verzi noi, pe care le făcuse Mary Christmas cadou. Era un iureș magnific al ciucurilor roșii, contrastând minunat cu albul virgin al zăpezii.

Nu m-am putut abține și am început să râd de drag, în timp ce burta generoasă mi se zguduia de amuzament, iar mâna dreaptă încerca să păstreze ciocolata caldă în cana din mâna mea.

Fetița cu ochi de ciocolată

Am început să îmi mângâi ușor barba albă și deasă, parcă încercând să depăn fuiorul amintirilor, în fața ochilor apărându-mi o fetiță brunetă, năzdrăvană cât încape, cu ochii mari, de ciocolată, cu 2 codițe cârlionțate și cu picioarele pline de vânătăi și cicatrice. Am văzut-o cum fugea din fața lui Moș Crăciun (Moș Gerilă pe vremea aceea), refugiindu-se speriată în brațele mătușii sale.

Apoi am văzut-o supărată și jenată că mama ei nu o învățase nici o poezie sau cântecel să îi spună Moșului ca să primească și ea cadouri multe ca verișorii ei. De fapt, era prima dată când vedea un brad împodobit de Crăciun și, mai ales, era prima dată când îl întâlnea pe Moș Crăciun.

Burta are Farmec! 

cadouriMi-am scuturat capul ca și cum aș fi vrut să alung amintirea din mintea mea. Acum…acum eram chiar EU Moș Crăciun? Dintr-un copil care nu doar că nu credea în Moș Crăciun, dar nici nu știa de existența lui, am ajuns să fiu eu ALEASA care se transformă în bătrânelul simpatic cu burtă generoasă, barbă albă și pufoasă și râs inconfundabil, ce aduce fericire pe chipurile tuturor pentru o noapte?

Acum grija mea ce mai mare nu era să dau jos burta sau să mă vopsesc pentru că mi se văd firele de păr albe! Nu! Acum acestea făceau parte din farmecul meu!

Am pus repede cana de ciocolată pe birou, am tras adânc în piept aerul aromat de prăjituri și cozonaci și am verificat încă o dată lista cu cei cuminți. Plin de încântare am observat că și familia mea se afla acolo. Am intrat în aplicația IWish și am descoperit imediat nevoile părinților mei.

Familia mea are nevoie de hidratare

casetă FarmecTata se irită îngrozitor atunci când se rade, așa că am dat căutare pe internet (doar sunt un Moș modern, nu-i așa?) și am descoperit că cei de la Farmec sunt o marcă de încredere și că au casete cadou perfecte pentru nevoile familiei mele.

Tatei îi voi oferi o casetă cadou Gerovital H3 Men Wild cu produse speciale pentru ras. Spuma de ras conține ingrediente speciale care hidratează, calmează și catifelează pielea, iar loțiunea după ras conține bisabolol care accelerează procesul natural de vindecare al pielii. Perfect!

Mamei mele i s-a terminat crema de față, iar cum ea are o piele uscată, aceasta este o reală problemă, pentru că își dorește să aibă o piele frumoasă. Am descoperit Caseta cadou cu Cremă antirid și fermitate Gerovital H3 Derma+ la care se adaugă o cremă antirid contur ochi Gerovital H3 Derma+.

Am mai adăugat un mic cadou, știind că este la fel de călătoare ca și mine: o casetă cadou Minitravel cu deodorant, pastă de dinți, șampon Argan și cremă hidratantă, plus o borsetă pentru a le transporta mai ușor. Sigur se va bucura!

Casete cadouFraților mei le voi lua cu siguranță niște produse pentru păr, amândoi având pielea capului uscată. Așa că am scris numele lor pe câte o casetă cadou Gerovital H3 Men Active ce conțin șampon hidratant, gel de duș revigorant și un antiperspirant, toate adunate într-o borsetă cadou.

Cumnatele mele vor beneficia de îngrijire pentru păr, amândouă acordând mare atenție acestui atu feminin. Am văzut tot pe site-ul Farmec o casetă Farmec Argan Plus Măsline ce conține șampon și mască de păr cu ulei de argan și de măsline, care vor oferi firului de păr rezistență, strălucire, hidratare și revitalizare. În plus, vor primi și o bentiță de păr bej cadou.

Farmec are farmec!

Tiiii! Nici nu m-am gândit că voi găsi atât de repede cadouri pentru familia mea! Bine…mai este Vlad, dar pentru el…cred că o vizită în atelierele mele este un cadou pe care nu îl va uita prea repede! Încet-încet, revin în atmosfera de poveste ce mă înconjoară. Oricum, sunt mult mai liniștit (nu ați uitat că zilele astea sunt un EL și nu o EA, nu-i așa?) acum, că am găsit cadourile perfecte pentru cei dragi ai mei.

Am sorbit cu nesaț din ciocolata caldă, mângâindu-mi mulțumit burta, zâmbind la imaginea copiilor și adulților fericiți de a doua zi, după ce eu am trecut prin casele lor. Dar am zâmbit mai ales la gândul că toată noaptea voi mânca prăjiturele și voi bea lapte, fără ca draga mea soție, Mary, să mă certe că mănânc prea mult dulce și că trebuie să mă gândesc mai mult la silueta mea (care silueta?).

Atmosfera de Crăciun

Am ieșit grăbit și m-am îndreptat spre sanie, unde elfii deja adunaseră toți renii – cu Rudolf în frunte – și urcaseră toate cadourile în sanie. Mary s-a grăbit în urma mea, cu haina mea roșie pe care în fiecare an o uitam special, ca ea să mă urmeze la sanie, unde să îi dau un sărut de Crăciun Fericit. Dar să nu îi spuneți, că îmi stricați planul pentru la anul!

– Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen, Rudolph, la drum! Ne așteaptă copiii! Crăciun fericit, Mary! Crăciun fericit, elfii mei dragi! 

  • Pentru Superblog!

Surse media:

Pexel.com

Farmec.ro

 

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu