web analytics

Facebook lanseaza poza de profil animata

poza de profil animata

Daca nu stiati ce or sa mai aduca nou pe profilul nostru, aflati ca Facebook a lansat o noua optiune: poza de profil animata. De acum vom putea vedea o alta dimensiune a vietii online: cum se balacesc copiii din pozele de profil ale utilizatoarelor de Facebook, cum iese din mare o sirena ce isi tuguie buzele spre telefon, vom putea vedea mai multe detalii din baile multora dintre utilizatorii si utilizatoarele de Facebook, poate chiar sa furam cateva idei de amenajare a spatiului! Si lista poate continua.

Aceasta noua optiune inseamna ca vei putea sa fimezi un clip scurt, care se va pune in miscare de fiecare data cand cineva iti va vizita profilul. Acestea se numesc videouri de profil. Se pare ca sursa de inspiratie a fost Harry Potter si tabloul cu Fat Lady.

 

Cu ajutorul acestei optiuni, profilul tau de Facebook ar putea arata asa:

poza de profil animata

Deocamdata aceasta optiune este activa doar in anumite parti ale lumii. Asteptam cu interes sa vina si la noi. Eu personal abia astept sa vad pana unde merge imaginatia feisbucienilor. 🙂

Pe langa aceasta optiune, acum poti sa setezi perioada de timp in care o poza de profil ramane activa. Dupa ce aceasta perioada de timp expira, vei avea o alta poza de profil. Asta chiar mi se pare interesant.
Voi ce parere aveti despre noile optiuni ale contului de Facebook?
Photo credits:
http://www.techinsider.io/facebook-profile-updates-allow-gifs-2015-9
Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu