web analytics

Extensii de păr pentru…NAS!

extensii de păr pentru nas

După unghiile îmblănite, a venit vremea nasului să fie tunat. Dacă până acum ne grăbeam să eliminăm orice firicel care ar fi îndrăznit să apară în nări, ei bine acum nu mai este cazul. Chiar am putea să îl încurajăm să se dezvolte și să fie îndrăzneț. Cu cât mai mult, cu atât mai bine. Poate chiar cu niște extensii de păr pentru nas. Mai ales dacă nu ai fost înzestrat(ă) în mod natural cu destul păr în nas. Nu, chiar nu glumesc! Aceasta este ultima fiță în domeniul beauty. Adică…cum ar veni ultima fiță în lumea frumuseții urâtului .

Doamnelor, domnilor, cosmeticienele va trebui să se reorienteze. În curând, vor rămâne fără obiectul muncii. Adică fără cliente și clienți. Ce epilare? Ce tunare? Ce feminitate? Ce semne de civilizație? Să ne lăsăm părul din nas să curgă în valuri. Să îl purtăm cu mândrie. Genele false se transformă în extensii de păr pentru nas. Absolut formidabil!

Dacă aș crede în evoluția omului din maimuță, această modă cu extensii de păr pentru nas ar fi un semn că omul a evoluat din maimuță în…maimuță?

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu