web analytics

După seria Harry Potter, J.K. Rowling lansează o nouă serie: Magic in North America

magic in north america

Autoarea seriei Harry Potter revine cu o nouă serie magică, de data aceasta plasată pe continetul american: Magic in North America (Magia în America de Nord). Prima parte se numește Istoria magiei în America de Nord și va fi lansată pe site-ul oficial al scriitoarei, Pottermore astăzi, 9 martie, la ora 16.00.

magic in north america

Prin intermediul acestei serii, cititorii vor arunca pentru prima dată o privire în lumea magică de pe continentul american. Noua serie oferă contextul și povestea din spatele filmului Fantastic Beasts and Where to Find Them ce urmează a se lansa, avându-l pe Eddie Redmayne în rolul principal. A fost lansat un trailer de 100 de secunde din care aflăm că lumea magică este mai vastă decât ne imaginam noi și ni e confirmă că istoria ascund multe secrete. Istoria oficială nu este niciodată istoria reală și pentru a afla adevărul trebuie să privim în profunzime. Aflăm astfel de o lume paralelă, secretă, unde există școala de magie Ilvermorny, de procesul vrăjitoarelor din Salem și de Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii.  (Puteți vedea trailerul aici: http://www.cbc.ca/books/2016/03/jk-rowling-releasing-new-series-history-of-magic-in-north-america.html)

Filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them este programat pentru lansare în noiembrie. Acţiunea filmului are loc în New York, cu 70 de ani înainte de evenimentele relatate în seria ”Harry Potter”,este un film istoric de acțiune și aventură despre Newt Scamander, un cercetător care colecționează și se documentează cu privire la creaturile magice. Scamander nu apare în cărțile Potter, dar este autorul cărții Fantastic Beasts and Where to Find Them din trailerul de mai jos. Abia aștept toamna! :))

 

LATER EDIT:

Și fanii seriei Harry Potter se pot bucura anul ăsta pentru că la vară J.K. Rowling  va lansa un nou script, Harry Potter and the Cursed Child Parts I & II, care are loc 19 ani după ce Potter îl învinge pe Voldemort în cartea a 7a și care va fi disponibilă pentru a fi cumpărată începând cu 31 iulie. La noi nu se știe când va ajunge.

În December 2015, Twitter a luat foc din cauza anunțului cum că rolul Hermione Granger va fi jucat de Noma Dumezweni, o actriță de culoare. Autoarea J.K. Rowling, care a scris și script-ul, a fost de acord cu schimbarea:

https://twitter.com/jk_rowling/status/678888094339366914?ref_src=twsrc%5Etfw

Mai jos puteți vedea un video cu scene behind-the-scenes pe care producătorii Harry Potter and the Cursed Child l-au lansat la sfârșitul lui ianuarie.

Cele 7 cărți Harry Potter anterioare s-au vândut în peste 450 milioane de copii în întreaga lume și a fost traduse în 79 de limbi.

PS Mulțumesc, Ana! 🙂

Inspiration and photo credits:

http://www.ew.com/article/2016/03/07/pottermore-magic-in-north-america-prologue?xid=entertainment-weekly_socialflow_twitter

http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/fantastic-beasts-and-where-to-find-them/fantasticbeasts1.jpg

https://i.ytimg.com/vi/BBcKROEJgRQ/maxresdefault.jpg

 

 

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

2 Comentarii

  • Reply Popa Ana-Maria 9 martie 2016 at 12:45 pm

    Cu multa placere, Rahela! :*

    • Reply Rahela 9 martie 2016 at 1:46 pm

      :))) :*

    Scrie un comentariu