web analytics

De ce eco?

ecologie

Eco…pentru ca avem nevoie de aer curat, avem nevoie de verde care sa il  produca, pentru ca avem nevoie de animale multe,  pentru ca avem nevoie de apa curata, pentru ca avem nevoie de pamant ca sa cultivam si as putea continua.

De ce pledez pentru ecologism? Pentru ca ma gandesc in primul rand la fiul meu, Vladut. Vreau sa creasca frumos, sa creasca intr-un mediu curat, sa nu fie inconjurat de gunoaie, de mizerie.

Apoi ma gandesc la mine, imi place verdele, imi place apa, imi place sa ma uit hoinarind pe dealuri, munti sau pe ape in cautarea de peisaje, flori, pasari, animale, numai bune de fotografiat.

Ma gandesc si la cei care deja sunt inghititi de lipsa unei constiinte care sa le dicteze sa pastreze totul asa cum a fost creat de Dumnezeu, sa salveze ce mai e de salvat, sa nu se gandeasca doar la ei, ci si la natura. Si acestia au nevoie de ce enumeram la inceputul postului. Numai ca nu constientizeaza sau nu vor, ca mai devreme sau mai tarziu toata ignoranta sau indiferenta lor ii va afecta chiar si pe ei…

 

Photo credits:

http://technodocs.co.uk/wp-content/uploads/2014/04/Eco-Bulb.jpg

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu