web analytics

Cunosc oameni frumoși – Complicele Oana Pascu

Oana Anton Cunosc oameni frumoși

Seria CUNOSC OAMENI FRUMOȘI este la cel de-al nouălea interviu cu un om frumos pe care îl cunosc sau de care am auzit. Oana Pascu mi-a fost recomandată de un alt om frumos din această listă – Ana Maria Gălețeanu – și trebuie să recunosc că e tare fain ceea ce face Oana. Hai să o cunoaștem.

”Experiențele mă pasionează și îmi bucură sufletul.”

Oana Pascu cunosc oameni frumoșiRahela: Ce faci tu? Ce te pasionează? Ce îți bucură sufletul?

Oana Pascu: Experiențele.

Cu experiențele “mă ocup”, experiențele mă pasionează și îmi bucură sufletul. Ca antreprenor într-un business cu și despre experiențe, mă bucur să pot răspunde cu un singur cuvânt la toate cele 3 întrebări. Iar acela este desigur, experiențe.

Rahela: Cum este o zi de lucru pentru tine? Dar una în care te relaxezi?

Oana Pascu: O zi de lucru este cea în care mă gândesc la experiențe din perspectiva clienților, fie ei individuali, fie ei corporate.

O zi de relaxare este una în care trăiesc experiențe pentru mine. Uneori testez experiențele din portofoliul Complice.ro care mi s-ar potrivi, alteori încerc experiențe pe care mi le-aș dori în portofoliu. Dar mă relaxează să trăiesc lucruri noi -iar din această perspectivă, călătoresc și caut permanent lucruri inedite de făcut și de trăit.

Rahela: De cât timp te ocupi de aceste experiențe?

Oana Pascu: Am început călătoria experiențială cu Complice.ro în 2015.

”Cheia stă în echilibru și în …balet între roluri.”

Rahela: La anul se fac 10 ani de ”complicitate!” Care sunt provocările cu care te întâlnești? Ai vreo metoda/strategie pe care o folosesti ca sa treci peste momentele provocatoare?

Oana Pascu: Sunt multe provocări de zi cu zi, poate cea mai enervantă este dată de faptul că nu am niciodată suficient timp pentru a face și a experimenta tot ceea ce-mi propun. Dar am învățat să prioritizez, să lucrez eficient, pe cât se poate să nu amestec timpul pentru familie cu timpul pentru business sau timpul meu personal. Cheia stă în echilibru și în …balet între roluri.

Rahela: Care este planul pentru 2024? Îmi poți dezvălui unul dintre planurile tale?

Oana Pascu: Pentru 2024 mi-am propus să trec un prag important cu Complice.ro, respectiv să depășim 1 milion de euro ca cifra de afaceri.

Rahela: Cât de mult timp investești în pasiunea ta?

Oana Pascu: Investesc mult, pentru că tot ceea ce fac se leagă mai mult sau mai puțin de pasiunea mea, experiențele. Chiar și în rolurile din familie, de părinte sau soție, caut să includ experiențele în timpul nostru de conectare.

Sunt norocoasă că am reușit să găsesc o zonă profesională care îmi susține atât pasiunile și interesele, cât și nevoia de a crește profesional, deci aproape tot timpul meu e dedicat, într-un fel sau altul, experiențelor.

”Eperiențele devin parte din ADN.” – Cunosc oameni frumoși

Rahela: Pe lângă pasiunea despre care mi-ai spus, ce mai faci? Citești, călătorești? 

Oana Pascu: Experimentez 🙂

Conduc pe circuit, sar cu parapanta, zbor cu elicopterul, călătoresc și descopăr experiențe gourmet locale… când ești înconjurat de experiențe, așa cum sunt eu, nu poți sta locului, experiențele devin parte din ADN.

Rahela: Hai sa ne imaginam ca vin la tine ca sa invat meseria ta. Care ar fi prima lectie pe care mi-ai da-o in cazul in care mi-as dori sa si castig bani din aceasta activitate?

Oana Pascu: Să ai o atitudine client -first este probabil cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru afacerea ta. Este fundația pe care construiești tot ceea ce faci. Asta înseamnă să fii empatic cu clientul, să înțelegi nu doar ce spune, ci dincolo de ce declară, ce are nevoie cu adevărat și să cântărești deciziile din perspectiva efectului asupra clientului sau clienților, abia apoi din perspectiva ta și a business-ului propriu.

 

Rahela: Oana, îți multumesc și îți sunt recunoscătoare că ți-ai luat timp pentru a răspunde la întrebările acestei serii de articole-interviu Cunosc oameni frumoși. 

***

Seria CUNOSC OAMENI FRUMOȘI:

1. Bulina Studio

2. jurnalista Bianca Timșa Stoicescu

4. violonista Sara Stroici.

5. Bibliotecara Liliana

6. Atelierul ArtSew

7. Artista Andreea Potîrniche (Partridge)

8. Artistul vizual Bianca Anton

Te invit să comentezi la acest articol și să îmi spui care sunt oamenii despre care tu ai scrie ca să afle toată lumea despre ei? Vreau ca această serie Cunosc oameni frumoși să devină din ce în ce mai amplă și să te ajute să descoperi persoane despre care merită să știi. Hai să îi facem împreună cunoscuți! 🙂

Articol realizat de Rahela Petrescu pe 11 martie 2024

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu