web analytics

Cum m-am simțit eu în fiecare zi, până la facultate

Urăsc școala. Da, ați auzit bine. Urăsc școala. Mă refer la școala tradițională, care trasează linii drepte și trebuie să mergi în echilibru pe ea. Nu ai voie să faci dreapta, stânga, că ești penalizat. E ca și cum ai fi oprit de poliție și pus să mergi drept, cu un deget pe nas, ca să vadă dacă ai băut. Te-ai dezechilibrat. Ai încurcat-o.

Diversitatea e bună!

People, nu putem fi toți la fel! Dumnezeu ne-a creat diferiți. Cu minți diferite. Cu perspective diferite asupra oricărei situații. Și de aceea viața e frumoasă. Lumea a progresat datorită minților ”băute”, care au mers șerpuit când poliția i-a oprit. Nu pentru că liniarii au avut sclipiri de geniu. De unde sclipiri, dacă școala a îndreptat cu dalta și ciocanul orice deraiere?

Nevoie de schimbare

Sunt furioasă pe școală. E nevoie de ani de zile de o revoluție acolo. Una generală. Să zguduie din temelii totul și să fie regândit. Oh, dar stai! Că nu e nevoie de minți luminate în țara asta. Nu….nu! Că mințile luminate nu pot fi conduse atât de ușor. Ei bine…somn ușor, minți odihnite!

Las și asta aici, poate vă regăsiți unii dintre voi acolo. 🙂

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu