web analytics

Crează-ți propria hârtie de împachetat

hârtie de împachetat

Dacă tot v-am arătat cum se împachetează rapid un cadou, de ce să nu vă arăt cum să vă faceți propria hârtie de împachetat. Nu, nu vă voi învăța cum să faceți hârtie, ci cum să faceți hârtie de împachetat personalizată. De ce să nu ai o semnătură proprie și în ceea ce privește cadourile?

Să începem. Mai întâi fă rost de materialele și uneltele din lista de mai jos. Abia apoi putem trece la treabă.

Materiale

  • hârtie de împachetat într-o singură culoare
  • hârtie de împachetat cu model
  • hârtie creponată în diferite culori

Unelte

Acum că aveți toate cele necesare, să trecem la treabă! 🙂

 

Scufundă cadoul în confetti!

confetti cadouÎmpachetează normal cadoul, apoi acoperă partea superioară cu bandă dublu adezivă. Vă recomand să acoperiți toată partea superioară a cadoului, dar, desigur, puteți să alegeți să faceți diverse modele. După ce lipești banda dublu adezivă, ”stropește-l” cu confetti și apoi apasă peste confetti pentru a se prinde bine. Poți să îți faci propiul confetti din hârtie creponată, care se și lipsește mai bine decât confetti metalic pe care îl cumperi din magazin.

 

Puțină bandă adezivă cu model face minuni

hârtie de împachetat modele Împachetează cadoul cu o culoare puternică, apoi folosește bandă adezivă cu model pentru a-i oferi contrastul și stropul de magie. Asigură-te că folosești culori care se completează și crează un efect plăcut ochiului.

 

Crează un efect de Cucu-Bau

7-Gift-Wrap-PunchCât de cool este? Mai întâi, împachetează cadoul cu hârtie de împachetat. Apoi, folosește cutterul pentru a tăia forme în altă hârtie de împachetat. Acum împachetează cadoul cu această hârtie găurită și ta-daaa – Cucu-Bau! Poți să folosești bucățile decupate pentru a crea efectul invers pe un alt cadou.

 

Franjurează-ți cadoul

8-Gift-Wrap-FringeÎmpăturește hârtia creponată pe lungime și taie franjuri cu foarfeca. Apoi, folosește bandă dublu adezivă pentru a atașa fiecare strat de franjuri, ciufulind franjurii pe măsură ce urcați pe înălțimea cadoului. 

 

Nu subestima niciodată washi tape

hârtie de împachetat

Este foarte ușor. Împacheteză cadoul într-o hârtie de împachetat cu un model delicat, feminin, apoi adaugă fâșii de washi tape. Obții rapid un cadou chic, elegant, fără mult efort. Și în plus, așa eviți permanentă fundiță adăugată cadourilor.

 

Decorează-ți singur cadoul

10-Gift-Wrap-DesignFolosește o hârtie de împachetat groasă, într-o singură culoare, pentru a împacheta cadoul. Apoi desenează pe hârtie propriul design folosind un marker auriu și unul negru. Pont: Se pare că modele repetitive au mai mare succes, deși nu există reguli atunci când vine vorba de departamentul de design Do-it-Yourself. 

Sper că vă vor fi de ajutor aceste idei. Aștept fotografii cu cadourile decorate de voi!  🙂

hârtie de împachetat

 

Photo credits:

http://www.brit.co/gorgeous-gift-wrapping-tips/

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu