web analytics

Cine sunt eu ? 

Creatoare de modă Ciucă Daniela

Rahela, o temă tare grea mi-ai dat. Cum aş putea eu să mă descriu doar în câteva rânduri ? Cine sunt? Sunt femeie, îţi aduci aminte? Dar îmi voi însuşi o caracteristică a bărbaţilor: cuvinte puţine. Sau cel putin asta îmi propun. Dacă aş încerca să mă descriu ţinând cont de anterioara descriere, ar suna cam aşa:

“ Nu îmi plac biscuţii Oreo, ciocolata Milka şi oricare ciocolată ce are mai mult zahăr decât cacao.

Pentru că deşi viaţa trebuie să fie dulce, uneori cel mai frumos este să fie şi catifelată şi suavă precum o ciocolată de cea mai bună calitate.

Calitatea şi nu cantitatea face diferenţa.

Îmi place rozul dar nu în exces, deşi prietenii mei ar încerca să te convingă de contrariu.  Uneori am răbdare să aştept pentru lucrul pe care mi-l doresc foarte mult. Alteori îl iau aşa cum este. Pe nepregătite.

Îmi plac plimbările, natura, sunetul acesteia şi forfota din Piaţa Mare în mijlocul verii. Da, sunt norocoasă să stau în Sibiu. Pentru mulţi este un oraş magic. Aşa cum este şi pentru mine de multe ori. E un oraş în care mă regăsesc. Suntem la fel de liniştiţi şi agitaţi. Mereu surprinzători şi cu noi nu te plictiseşti niciodată.

Dă-mi o carte bună, soare din plin şi un loc liber pe o bancă. Şi timp.

Dacă eşti bun, mai dă-mi puţin timp şi pentru o plimbare în Subarini (nu Submarin 🙂 ). Vom merge până în Dumbravă, ne vom odihni la umbra copacilor verzi şi ne luăm un timp şi pentru picnic.

În materie de bărbaţi, zic eu că nu sunt cea mai pretenţioasă. Citeşte, citeşte, citeşte. Şi lasă-ţi barbă. Lăsând, gluma la o parte,  looks  without a brain ain’t a win for me. Degeaba ştii barurile dacă nu ştii să mă vrăjeşti. Dacă nu ştii cum să porţi o conversaţie, cum să fii manierat şi cum trebuie tratată o femeie …ai greşit destinatara.

Nu îmi plac vrăjelile ieftine copiate de pe Facebook.  Apreciez barbatii care muncesc din greu indiferent de statutul pe care îl poartă. Care ştiu să îşi iubească mamele, surorile şi iubitele nu doar de ochii lumii. Pentru care, a călca în picioare un om, nu intră în discuţie. Care are frică de Dumnezeu şi un respect aparte pentru El (indiferent de crezul tău, respectă dumnezeii altora).

Şi dacă mai ştii să îţi alegi hainele cu gust şi să le împrospătezi cu note dulci-piperate  atunci m-ai scutit pe mine de o bătaie de cap şi m-ai fermecat puţin.

S-ar putea să îţi dau impresia că sunt arogantă, fiţoasă şi devreme acasă. Cumva nu te înşeli, dar dacă nu sunt o provocare şi totul ar veni prea uşor, unde mai e farmecul?  Bărbaţii cuceresc  femeile se lasă cucerite.

Ca idee, azi s-ar putea să fiu cea descrisă mai sus. Maine nu îţi garantez. Şi nici peste 5, 10, 30 de ani.

Iar în final sunt atât de naivă încât aleg să văd frumosul din fiecare om.

Până data viitoare,

Spune-mi cine eşti !

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu