web analytics

Campaniile  Adwords  – fii printre primii în Google

digital marketing

Ți-ai propus ca în 2019 să crești vânzările? Să fii printre primii în căutările Google? Să-ți promovezi agresiv brandul? Dacă răspunsul la toate întrebările acestea este DA, atunci ai nevoie de o campanie Adwords.

Ce obții cu ajutorul campaniilor Adwords?

Adwords este unica modalitate prin care vei face publicitate instant produselor sau serviciilor pe care le comercializezi.  După crearea contului și optimizarea campaniilor specifice activității afacerii tale, mesajul din anunțurile text și bannerele din campaniile de remarketing sau display, vor ajunge rapid la publicul targetat, iar vânzările nu vor întârzia să apară.

Datorită noii versiuni Google ADS, veți avea acces la rapoarte mult mai elaborate, prin care îți vei optimiza inteligent campania, astfel încât să obții cât mai multe afișări pe primele locuri din căutările Google. Vei fi informat câte clickuri ai primit și care sunt cele mai căutate expresii cheie. De asemenea, vei ști cu exactitate care dintre anunțurile din campania ta au cea mai mare priză online și unde ar trebui să mai lucrezi, pentru a îmbunătăți “Scorul de Calitate“ al cuvintelor cheie,  dar și “Relevanța Anunțului” privind pagina de destinație.

Și dacă tot vorbeam de o publicitate agresivă, care să acopere toate canalele accesate cel mai des de posibilii tăi clienți, atunci îți dau o veste foarte bună. Prin Google ADS, îți vei putea plasa anunțurile pe YouTube, Gmail, ori pe site-urile partenere Google. Tu doar ar trebui să le selectezi, în funcție de zona ta de interes.

marketing online

Cum faci cu bugetul Adwords?

Partea bună în Google Adwords este că tu îți vei stabili bugetul cu care dorești să începi campania. Ca BONUS de bun venit, Google îți va oferi un cupon de 200 de lei, pe care îl vei folosi pentru difuzarea anunțurilor ADS.  Și dacă tot a venit vorba de plăți, Google îți oferă două modalități prin care îți vei achita cheltuielile: manuală și automatizată. Prin opțiunea Manuală, vei  face tu plata către Google, ținând cont de bugetul ales, iar după ce vei primi aprobarea, vei  intra liniștit în lumea online. Personal, optez pentru plățile automatizate. Această variantă îți oferă posibilitatea  de a fi creditat de Google, urmând să plătești după ce se acumulează o anumită suma. Aici putem vorbi de 4 niveluri de buget: 200 lei, 800 lei, 1200 lei sau 2000 de lei.  Nu-ți face griji, Google își va retrage singur banii de pe cardul tău, important este ca acesta sa fie alimentat.

***

Așadar, ai toate pârghiile necesare pentru a cuceri piața online. Dacă nu ai timp sau ți se pare greu de realizat o astfel de campanie, atunci poți să apelezi liniștit la specialiștii Valdar Business Consult. Aceștia vor dezvolta cea mai bună strategie de promovare, iar ție îți va reveni misiunea de a discuta cu noii tăi clienți. Baftă online!

Valdar Business Consult

 

Credite foto: 

reliablesoft.net/adwords-vs-seo-which-is-best-for-your-marketing/

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu