web analytics

Cadou? Nu știi ce să cumperi?

cadou crăciun căști wireless

Se apropie sărbătorile și nu știi ce cadou să iei prietenilor și familiei? Nu te mai panica atât. Te ajut eu. Fiind perioada cadourilor, m-am gândit să îți propun niște cadouri care vor fi cu siguranță apreciate (asta dacă nu îi iei atehnicei tale mame un telefon ultima generație și să te aștepți să nu se uite la el ca la ozn).

Prima mea propunere din această serie sunt niște căști wireless. Știu de ele de la prietena mea Mona, care le folosește atunci când face powerwalking. Este super încântată pentru că nu se încurcă în fire când aleargă pentru că firul este foarte scurt și plat, sunt waterproof, deci le poate folosi și când aleargă pe ploaie și are bluetooth cu o distanță de transmitere de 10 m.

Mai mult, îmi zicea zilele trecute că după ce și-a făcut norma de powerwalking pe ziua respectiva (adică o oră) ascultând muzică la căști, s-a dus pe la o prietenă, a făcut duș acolo și apoi a mers la un târg de nimicuri să caște gura. A durat cam mult toată treaba asta, așa că i s-a făcut foame și s-a oprit să mănânce un sandviș la un butic local. De acolo, a mai băgat o tură de power walking spre casă cu căștile în urechi și abia când se apropia de casă căștile au început să dea semne de oboseală.

Tot turul de forță a durat aproximativ 4,5 ore, așa că s-a bucurat că nu a trebuit să fie asaltată de zgomotul străzii sau de țipetele copiilor din parc și, în plus, a ascultat și știrile de dimineață, așa că atunci când a ajuns acasă, după un duș, s-a lansat direct în lucrul din acea zi.

Mie mi se pare un cadou potrivit pentru sora sau fratele tău sportiv, pentru prietenul tău care vrea să participe anul viitor la Maratonul Bucureștiului și se antrenează și chiar pentru mama ta care vrea să învețe o limbă străină. Eu le-am găsit pe mai multe site-uri, dar cel mai bun mi s-a părut site-ul Supermisto.ro pentru că are și un video despre cum să îl folosești la capacitate maximă. 

Să îmi spuneți dacă ați cumpărat și ce părere aveți despre ele! 🙂

Photo credits:
http://odyssey.antiochsb.edu/wp-content/uploads/2014/12/christmas-gifts-fresh-hd-wallpaper.jpg

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

1 Comentariu

  • Reply Cum să împachetezi rapid cadouri - Rahela Petrescu 14 decembrie 2015 at 11:57 pm

    […] pentru că puțini ne permitem să cumpărăm astfel de cadouri scumpe, măcar să compensăm cu ambalajul. Am descoperit cu uimire că împachetam total greșit […]

  • Scrie un comentariu