web analytics

Bye-bye, Selfie! Hello, Velfie!

conectare

Dupa selfie, selfie shoe si shoefie, apare velfie! Ce este velfie? Este un filmulet de 10 secunde cu tine pe care il postezi apoi pe retelele sociale. Trendul a pornit din India unde este in mare voga in acest moment.

video selfiePoate unora li se va parea noua ideea, dar este de fapt o idee veche. Doar postam video-uri pe instagram si shapchat, nu?

Trendul in social media este intr-adevar continutul video. Fiecare aplicatie isi are fanii sai, dar ma gandesc la o aplicatie noua, care sa se numeasca Live your Real Life si sa iti permita sa observi cu ochiul liber peisajele, oamenii, zambetele, apusurile si mainile stranse ce-si transmit emotii si sentimente.

Cum ar fi sa ne propunem sa avem cel putin o zi in care sa ne deconectam de tot ce inseamna viata virtuala si sa traim propria viata? Cum ar fi sa ne deconectam pentru a ne conecta, cum zicea o reclama din Tailanda?

La un  moment dat aveam weekendurile doar pentru viata reala. Intre timp…am uitat de hotarare. Revin asupra ei. Daca vedeti ca lipsesc o zi din mediul online,  nu va panicati. S-ar putea sa fiu mai in viata decat credeti! 🙂

 

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu